Győrben a szerelmesek lakatja és más látnivaló?
Győrben is van lakat? Azt hittem, csak Pécsett van... :-O
(Bocs, csak meglepődtem.)
Első, igen van lakatfal, de közelébe sem ér a pécsinek, csak gyenge koppintás. Amúgy számos helyen van ilyen.
Széchenyi tér, Városháza előtti tér, sétálóutca (Baross utca). Az egész egy adventi vásár. Ha este is vagytok, akkor nagyon jó a hangulat a díszkivilágításnak köszönhetően. Lényegében az összes látnivaló a belvárosban van.
Köszi! Pécsett meg már kettő is van, mert az első megtelt.
Na, befejeztem az offogást és köszönöm még egyszer mindenkinek a tájékoztatást! :-)
Kérdező: Ezer éve jártam utoljára Győrött, gyönyörű város. Itt nagyjából elmesélik, mi mindent érdemes megnézni, mazsolázhattok belőle:
A belvárosban a Baross út tényleg szép kivilágítva, az a sétáló utca. Annak a végén van a Széchenyi tér, ott is helyes dolgok vannak.
Linkelek a tegnapi újságból, ez is érdekes lehet, én még nem láttam. Ez is a belvárosban van, a színház mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!