Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan köszöntsem fel párom...

Hogyan köszöntsem fel párom ha nem tudok neki semit venni mert mindég együtt vagyunk?

Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék.Ma meg már semi nincs nyitva ahova elmennék nélküle.
2009. máj. 17. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ebben a helyzetben este magam csomagolnám be :) Kis romantikus zene, szép fehérnemű, egy üveg bor biztos van otthon...
2009. máj. 17. 12:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Csak az a gondom hogy pont ma jött meg. Kérek még ötleteket.Légyszi segitsetek.
2009. máj. 17. 12:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Süssél, főzzél neki valami finomat. Vagy ha nincs kedved, menjetek el együtt vacsorázni, táncolni.
2009. máj. 17. 12:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
süss neki valmi finom sütit,vagy ha van kedved ,akkor csinálj nekie gy ünnepi menüsort abbol amid van otthon.tuti értékelni fogja, afiuk szeretik a hasukat
2009. máj. 17. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
ketten gondooltunk ugyanarra ,ugyanakkor,ez lesz a a jo megoldás.
2009. máj. 17. 12:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az előbbi ötletek nekem is tetszenek. Még egy ötlet: Menjetek el egy étterembe, vagy moziba vagy vmi hasonló közös program.
2009. máj. 17. 12:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat .Aranyosak vagytok. Ünnepi ebédel nem igazán tudom meglepni mert vasárnap mindég ugyanaz a kaja húsleves stb. De valószinű elmegyünk valahova.
2009. máj. 17. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!