Hogyan köszöntsem fel párom ha nem tudok neki semit venni mert mindég együtt vagyunk?
Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék.Ma meg már semi nincs nyitva ahova elmennék nélküle.2009. máj. 17. 12:15
1/7 anonim válasza:
Hát én ebben a helyzetben este magam csomagolnám be :) Kis romantikus zene, szép fehérnemű, egy üveg bor biztos van otthon...
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Csak az a gondom hogy pont ma jött meg. Kérek még ötleteket.Légyszi segitsetek.
2009. máj. 17. 12:26
3/7 anonim válasza:
Süssél, főzzél neki valami finomat. Vagy ha nincs kedved, menjetek el együtt vacsorázni, táncolni.
4/7 anonim válasza:
süss neki valmi finom sütit,vagy ha van kedved ,akkor csinálj nekie gy ünnepi menüsort abbol amid van otthon.tuti értékelni fogja, afiuk szeretik a hasukat
5/7 anonim válasza:
ketten gondooltunk ugyanarra ,ugyanakkor,ez lesz a a jo megoldás.
6/7 anonim válasza:
Az előbbi ötletek nekem is tetszenek. Még egy ötlet: Menjetek el egy étterembe, vagy moziba vagy vmi hasonló közös program.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat .Aranyosak vagytok. Ünnepi ebédel nem igazán tudom meglepni mert vasárnap mindég ugyanaz a kaja húsleves stb. De valószinű elmegyünk valahova.
2009. máj. 17. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!