Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Korrekt viselkedés ez anyukámt...

Korrekt viselkedés ez anyukámtól-telefonos lehallagatás, beleszuszsogás?

Figyelt kérdés

Egy házban lakunk anyukámmal és édesapámmal,de külön szinten,ugyanaz a vonalas szám van mindkét szinthez,5 telefon van erre a számra összesen a házban.

Kerestek hivatalos ügyben telefonon(egy doktornő keresett a férjem nagymamájának állapotáról értesített).

Viszont a másik szinten is felvette anyukám a telefont és az ő hangos szusszogása jobban hallható volt a telefonban számomra,mint a doktornő beszéde ,sőt a doktornőt alig hallottam.

Igen kínos volt számomra a helyzet,de mégsem kezdtem el magyarázkodni,hogy a telefonban hallható hangos szuszsogás a másik szinten a telefonbeszélgetésünket végighallgató anyukámé.

Miután letettem bosszankodva a telefont,szóvá mertem tenni anyukámnak,hogy már elegem van ebből,hogy a felnőtt lánya telefonbeszélgetéseit állandóan végighallgatja ily módon.

Ha például közelebbi ismerőssel beszélek,akkor szoktam is szólni,hogy "Anya felvetted te is,tedd le légyszives,mert alig hallok! " .

Jogosan vagyok felháborodva ?

2011. dec. 13. 11:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi dédiékkel voltunk ilyen helyzetben...bár nálunk érdekesebb volt a helyzet, mert mindig később vette fe, mint mi(kétoldali csípőprotézissel nem tud sietni), beleszólt, hogy halló, és utána Dart Vadert megszégyenítő szuszogással hallgatta végig a beszélgetést.
2011. dec. 13. 12:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Én az anyósomékkal 20 évig laktam közös fedél alatt (a külön saját lakásunkban!), eleinte nálunk is csak 1 telefonvonal volt...

Mi felszereltünk egy átkapcsolót, amivel VAGY ITT, VAGY OTT van a vonal, tehát nem lehet a másiknak belehallgatnia!... :-))

Aztán ők kértek maguknak később külön telefonvonalat, mert az elszámolásnál is gondjaik voltak...

(Az átkapcsolós vonal a miénk volt.)

SZÓVAL : szereltessetek fel egy átkapcsolót és ezzel megoldódik a probléma!... :-))

2011. dec. 13. 12:06
 13/15 A kérdező kommentje:

"Mi dédiékkel voltunk ilyen helyzetben...bár nálunk érdekesebb volt a helyzet, mert mindig később vette fe, mint mi(kétoldali csípőprotézissel nem tud sietni), beleszólt, hogy halló, és utána Dart Vadert megszégyenítő szuszogással hallgatta végig a beszélgetést."

Ezen most nagyon jót nevettem :-D !!!

2011. dec. 13. 13:14
 14/15 anonim ***** válasza:

nem korrekt, mert egy pszichopata viselkedés, már ne is haragudj. amúgy normális az édesanyád?? ez nem csak kínos hanem beteges viselkedés, normális ember nem csinál, ilyet (hacsak nem nagyon öreg már az anyukád és szenilis, és már nem érzékeli pl a morális szabályokat)

ne add meg senkinek a vonalas számot, csak a mobilod...úgy érzem, a mai világban ki használ egyáltalán vonalast, nem nagyon szoktak. nem kell megadnod senkinek.

2011. dec. 13. 14:29
 15/15 anonim ***** válasza:

vagy agyilag "egészséges" (khm) csak nem veszi észre, hogy felnőttél, és még mindig kontrollálni akar.

persze ez is megér egy pszichológust... ha lehet, vonalasról hívd fel, hadd hallja.

szerintem egyáltalán nem egészséges dolog, amit művel - ha extrém kiváncsi lenne akkor titokban hallgatná, de tudja hogy tudod és természetes neki, szerintem ez félelmetes...jujj

28N

2011. dec. 13. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!