Elengednéd a 13 éves gyereked a barátnőivel a Sportarénába koncertre?
Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 16:50
11/14 anonim válasza:
Olvasd el szépen a jegy hátulján lévő szöveget.
Segítek: 14 éves kor alatt csak felnőtt kísérővel mehet.
12/14 anonim válasza:
Engedd el!!! Nem durva koncertről van szó,és nagyon fog neki örülni.Neked is jó érzés lesz hogy örömet okozol neki. Én is 13 évesen mentem el bnőimmel az 1.koncertre és anyukám el kísért minket..nagyon ciki volt.persze ha nem lett volna ott akkor se lett volna semmi bajunk. :)
13/14 anonim válasza:
Engem 13 évesen engedtek el először bulizni a volt osztálytársaimmal úgy, hogy 9-re értünk jöttek kocsival. Meg volt beszélve előre, hogy egy utcával arrébb jönnek. Nem volt semmi bajunk :)
14/14 anonim válasza:
Ja,küldjed. Majd hazacankózik valahogy az éjszakaival. Ha igazoltatják meg majd mondd:" A gyakori kérdéseken azt mondták...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!