Van arra lehetőség h megváltozik valaha?
Figyelt kérdés
Lassan már 2 éve vagyunk együtt a párommal,nagyon szeressük egymást,csak van egy kis problémánk.Én (a lány) irányítok szinte mindent. Ő neki nincsenek tervei,nincsenek céljai,határozatlan,nincs akarat ereje,nincsen véleménye és van h egy vitában nekem kell őt megvédenem,sőt van h néha duzzog mint egy kisgyerek. Kezd már egy kicsit kellemetlen lenni ez az egész.Akárhányszor megyünk valahova,mindig nekem kell eldöntenem h hova menjünk,mivel ő nemtud semmit.Nincsen a jövőről egyáltalán elképzelése,ő csak úgy "él",a szülei mondják meg h milyen iskolába menjen.Én mindig mindenről megkérdem a véleményét,de neki sosincs ellenvetése azzal szemben amit mondok. Kezd már úgy átalakulni a dolog h én leszek a házban a férfi, ő pedig a nő. Valahogy ezt megtudnám változtatni?2011. dec. 4. 12:18
11/18 anonim válasza:
De most komolyan. Ebből mégis milyen probléma lehet???
Érdekelne, mert pont ugyanilyen "férfi" vagyok.
12/18 anonim válasza:
Egy ilyen pasi a nők álma, a háztartásban. Az ágyban milyen? Kézzel kell vezetni....?
13/18 anonim válasza:
Nos, hogy milyen probléma lehet? Én, személy szerint attól érzem magam nőnek egy pasi mellett, ha az határozott, vannak elképzelései, ugyanakkor képes a kompromisszumra. Egy ilyen pasit inkább a gyerekemnek éreznék és nem a társamnak.
14/18 anonim válasza:
Változhat, de az nagyon lassú fejlődés lesz. Nekem mondjuk nem lenne ehhez türelmem, sőt, össze sem jönnék ilyen férfival. Fárasztó lehet folyton irányítani, terelgetni, mint egy gyereket, helyette tudni, kitalálni mindenfélét, amit kell.
16/18 A kérdező kommentje:
Nos,az indokokat előttem már elmondták:D Háát az ágyban,olyan h én mondom h most álljuk,vagy fekve,vagy oldalt...Még ha ki is fárad egy pózba akk sem mondja h váltsunk.Nekem kell erre is figyelnem ^^" De azért szeretem őt,mert nagyon aranyos:)
2011. dec. 4. 15:57
18/18 anonim válasza:
Szóval csúnyán mondva van egy beszélő kutyád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!