Volt már olyan veletek, hogy a másik ember a szeretetével megváltoztatott titeket? Jobbá váltatok, ill kihozta belőletek a jót?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 16:38
11/13 Zenon válasza:
Konkrétan nem egy személy,de a környezetünk néha jó irányba is befolyásolhat.Én például jobban megnyíltam mások felé,és tágabb lett a szemléletem a világot illetően,mint azelőtt.
Sajnos sokszor inkább rossz hatások érnek.De azért...
12/13 anonim válasza:
Amikor gimibe kerültem volt egy lány, aki annyira pozitív, önzetlen, és szeretetteljes volt, hogy teljesen átformált. Elfogadott úgy, ahogy vagyok, és megtanított pozitívan gondolkodni. Korábban kész idegroncs voltam, mellette lenyugodtam, és nem stresszeltem annyit. Örökké hálás leszek neki..
13/13 anonim válasza:
Igen, ha vki szeret vkit, akkor maga is jobbá válik, Ha vidám vki, jobb is. A férjemmel így voltam, de jól megszívatott... A gyerekek talán nem fognak :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!