Amúgy fontos az is, hogy miért csuknak le, bár annyira elvetemült nem lehettél, ha mindössze 14 napot kaptál.
Miért zárnak be?
2011. dec. 2. 09:29
3/16 anonim válasza:
régi,őáltala nem ismert havernak elmész házfelújitásban segiteni külfölre,drága a telefon,ne hivjon
2011. dec. 2. 09:31
4/16 anonim válasza:
Van némi megbeszélni valód Stoll Bucival.
2011. dec. 2. 09:39
5/16 anonim válasza:
mért zárnak be? ha drog miatt akkor szerintem mond azt hogy elmész egy rég nem látott haverhoz ha viszont gyorshajtás vagy ilyesmi akkor mond meg
2011. dec. 2. 09:41
6/16 anonim válasza:
Előbb-utóbb meg fogja tudni valahonnan, szerintem az őszinteség célravezető. Mondjuk ha drog lenne a dologban, akkor én is nyaralni mennék külföldre.
Ez hasonló, mint amikor az egyik unokatestvérem televarratta (teletetováltatta) a vállát. A nagyanyánk meglátta, szinte rosszul lett, de sikerült megnyugtatni, hogy lemosható.. El is hitte, egészen a következő nyárig.
2011. dec. 2. 09:46
7/16 anonim válasza:
Csakis az igazat. Ne tetézd hazugsággal azt, amit elkövettél.
2011. dec. 2. 09:58
8/16 anonim válasza:
Anyud csak 1 van.Neki mind1 mit tettél a fia maradsz.Ne okozz neki mmég több fájdalmat.Légy őszinte.Nem fogsz benne csalódni.
2011. dec. 2. 10:11
9/16 anonim válasza:
3. válaszolón jót röhögtem:D
ám ha lenne valami pénzem én is azt mondanám hogy külföldre megyek dolgozni:D amikor meg kijövők adnék neki pénzt hogy vásároljon be.
2011. dec. 2. 10:41
10/16 anonim válasza:
külföldre mész dolgozni és csak 2 hetente jöhetsz haza. miután kijössz a börtönből, megmondod, hogy nem tetszik a meló, otthagyod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!