Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak anyámnak hol leszek?

Mit mondjak anyámnak hol leszek?

Figyelt kérdés
Jövő hét szerdán 14 napra be kell vonulnom a dutyiba de anyám semmit nem tud róla mit mondjak hol leszek?20/F
2011. dec. 2. 09:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
az igazat
2011. dec. 2. 09:23
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Mond neki azt, hogy anya:

ez és ez történt, ezért most két hétre lecsuknak.

Sajnálom hogy csalódást okoztam!

Amúgy fontos az is, hogy miért csuknak le, bár annyira elvetemült nem lehettél, ha mindössze 14 napot kaptál.

Miért zárnak be?

2011. dec. 2. 09:29
 3/16 anonim ***** válasza:
23%
régi,őáltala nem ismert havernak elmész házfelújitásban segiteni külfölre,drága a telefon,ne hivjon
2011. dec. 2. 09:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Van némi megbeszélni valód Stoll Bucival.
2011. dec. 2. 09:39
 5/16 anonim ***** válasza:
mért zárnak be? ha drog miatt akkor szerintem mond azt hogy elmész egy rég nem látott haverhoz ha viszont gyorshajtás vagy ilyesmi akkor mond meg
2011. dec. 2. 09:41
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Előbb-utóbb meg fogja tudni valahonnan, szerintem az őszinteség célravezető. Mondjuk ha drog lenne a dologban, akkor én is nyaralni mennék külföldre.

Ez hasonló, mint amikor az egyik unokatestvérem televarratta (teletetováltatta) a vállát. A nagyanyánk meglátta, szinte rosszul lett, de sikerült megnyugtatni, hogy lemosható.. El is hitte, egészen a következő nyárig.

2011. dec. 2. 09:46
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Csakis az igazat. Ne tetézd hazugsággal azt, amit elkövettél.
2011. dec. 2. 09:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Anyud csak 1 van.Neki mind1 mit tettél a fia maradsz.Ne okozz neki mmég több fájdalmat.Légy őszinte.Nem fogsz benne csalódni.
2011. dec. 2. 10:11
 9/16 anonim ***** válasza:

3. válaszolón jót röhögtem:D

ám ha lenne valami pénzem én is azt mondanám hogy külföldre megyek dolgozni:D amikor meg kijövők adnék neki pénzt hogy vásároljon be.

2011. dec. 2. 10:41
 10/16 anonim ***** válasza:
külföldre mész dolgozni és csak 2 hetente jöhetsz haza. miután kijössz a börtönből, megmondod, hogy nem tetszik a meló, otthagyod.
2011. dec. 2. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!