Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is okoz gondot a...

Másnak is okoz gondot a családjának az étkezési ízlése?

Figyelt kérdés
Én 16 éves lány vagyok és 3-an vagyunk testvérek.Na az a helyzet hogy én utálom a vörös húst , egyszerűen nem bírom megenni , undorodom tőle (sertés , marha)csak baromfi állatok és halak húsát eszem meg és a családomnak ez nem tetszik mivel nekem mindig külön kell főzni ahogy mondani szokták de én tudok külön magamnak is főzni de ez sem tetszik nekik.Meg ugyebár így sok magyaros étel kilőve mivel sajnos többségükben vörös hús van.Egyszer próbált anyu átverni hogy a vörösre azt mondta hogy fehér de én megéreztem az ízén és nem ettem belőle többet erre kissé megsértődött.De lényegtelen ki főzi vagy hogyan , a vöröst húst NEM eszem meg , utálom.
2011. dec. 1. 14:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
53%
Érdekes a nagy fene egészségtelen magyar ételek ellenére egész sokan életben maradnak az országban, nem?:D
2011. dec. 10. 17:53
 22/22 A kérdező kommentje:
Nekem nem tartozik a kedvencemhez a magyar konyha, azért mert nagyon sok a vörös hús és a zsíros étel.
2011. dec. 10. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!