Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek van olyan ember akire...

Nektek van olyan ember akire irigyek vagytok?

Figyelt kérdés
Ha igen,ki,és miért vagytok rá irigyek?
2011. nov. 30. 15:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
38%

Igen... Vagyis nem irigy vagyok, csak nagyon szeretnék hasonlítani az unokanővéremre. Nagyon művelt, nyelveket beszélő, külföldön élő, szép nőről van szó, remek állása van, népszerű, talpraesett és kedves. :)

Mondjuk ezért tanulok, hogy egy ilyesmi útra lépjek. :)

2011. nov. 30. 16:55
 12/24 A kérdező kommentje:
én is az vagyok:S ami nagyon rossz tudom,de ezvan:/ A jó alakú lányokra vagyok irigy akik bármit felvehetnek,mert minden jól áll rajtuk.Én túl vékony vagyok...:/ És ha mellé még egy nagyon szép arc társul akkor meg még jobban.Olyan rossz érzés:(
2011. nov. 30. 17:10
 13/24 anonim ***** válasza:
17%

a páromra, mert ő nagyon kos én meg nem

és ez engem néha bosszant

2011. nov. 30. 17:14
 14/24 anonim ***** válasza:
17%
okos
2011. nov. 30. 17:14
 15/24 anonim ***** válasza:
17%
Mindenkire, aki sovány és gazdag.
2011. nov. 30. 17:52
 16/24 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, akkor én rád is irigy vagyok! Örülj neki, hogy sovány vagy, hidd el, nincs rosszabb annál mikor nem ehetsz soha jóízűen és bűntudat nélkül és hiába kínlódsz meg se mozdul a mérleg. Egy sovány lány bármit felvehet szinte( lásd modellek), viszont egy duci csaj szinte semmiben se néz ki jól. Úgyhogy örülj és adj hálát az égnek, hogy nem ilyen hülye géneket örököltél, mint én, hogy még a levegőtől is hízok és az egész életemet vagy éhezve vagy kövéren fogom leélni!
2011. nov. 30. 18:35
 17/24 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy,de ha látnál tuti nem ezt mondanád:D szinte mindenki beszól hogy:mér nem eszel hogy nézel ki?? Ezek a bántások miatt sajnos sírtam már eleget:S 170 cm és 50 kg vagyok:( Én nekem is gének sajnos,az égadta világon mindent kipróbáltam,sport,gyógyszerek,tápszerek...de semmi,annyit eszek hogy csak na de egyszerűen nem látszik meg rajtam,én nekem is ez volt a bajom h én aztán tényleg sokat eszek,de a mérleg meg az istenért nem mozdulna egy picit sem odébb..ezért már több mint fél éve a közelébe se mentem.Talán nem bántana ennyire és nem is utálnám magam ha az emberek nem lennének ennyire kegyetlenek!Azt hiszik anorexiás vagyok.Betegségem sincs amiért sovány lennék:/Szóval ez van.Hát én nem vehetek fel mindent.Pl szoknyát nem vennék fel,nincs az a pénz..Ha alapból beszólnak szerintem ha szoknyába látnának meg is köveznének:D Én gyűlölök ilyen lenni,de hát tényleg nem tudok mit csinálni:'(
2011. nov. 30. 18:54
 18/24 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigyedet nézetted már?
2011. nov. 30. 18:59
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Szedjél fél évig fogamzásgátlót és majd az helyre rakja a hormonháztartásod.
2011. nov. 30. 19:03
 20/24 A kérdező kommentje:
igen,voltam vérvételen,ott nézték a pajzsmirigyem,azt mondták rendbe van.A fogamzásgátlóra én is gondoltam,de drága is meg félek is tőle,mert sok rosszat is hallottam róla:/ Te is szedted? Neked nem voltak durva mellékhatásai?Híztál tőle?Bocsi a sok kérdés miatt:)
2011. nov. 30. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!