Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha egy 3 éves párkapcsolatban a férfi még SOSE mondta ki, azt a szót, hogy "szeretlek"?

Figyelt kérdés
Háttérinformáció: Egyébként harmónikus, boldog a pérkapcsolatunk, sok sok színes programmal, sokat nevetgélünk. Párom igyekszik meglepni engem apróságokkal, kedves velem, romantikus, sokszor dícsér engem akár a külsőmet akár a teljesítményemet. De azt a bizonyos szót még sosem mondta ki. Ja de az imádlak szót szokta mondani! Ez most csak nekem furcsa? Én reagálom túl? :)Beszéltem is már vele erről, kerek perec rákérdeztem, hogy miért nem mondja ki szavakkal is amit érez. Válasz: Ő nem az a tipus, neki nem az számít amit kimond, hanem ahogy cselekszik, viselkedik.
2011. nov. 30. 08:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
igen, akkor vélhetően ő egy ilyen típusú férfi, tettekkel kifejezi, de nem a szavak embere ezekszerint...Jaaaj miért nézek olyan sok romantikus filmet, ahol boldog boldogtalannak mondják, hogy szeretlek, ez lehet rám hatással!! :)
2011. nov. 30. 09:25
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, amit ő is válaszolt: nem az a típus. Van ilyen. Aki igényli, annak nem a legjobb ez, de végülis a tett a lényeg. Nekem a volt férjem volt ilyen. A második férjem teljesen más, naponta elhangzik ez a bűvös szó és tettekkel is bizonyítja. Én így érzem jól magam. No és persze viszonzom is.
2011. nov. 30. 09:25
 13/25 anonim ***** válasza:
84%
Valószínűleg 1-2 régebbi kapcsolatára vezethető vissza,hogy pl elhamarkodott volt a "szeretlek" és utána pofára esett. Volt dolgom ilyen férfival,2 évig nem mondott semmi olyat,hogy szeretlek,imádlak.Kimutatta,nekem ez elég volt.A tettek számítanak.Mondhatja valaki neked 100x,hogy szeret,ha közben megcsal...
2011. nov. 30. 09:40
 14/25 anonim ***** válasza:
20%
Én minden kapcsolatomban kimondtam, hogy "szeretlek" és eddig minden nő kihasználta ezt. Éppen ezért a mostani kapcsolatomban én se fogom kimondani,pedig már 3 hónapja együtt vagyunk.
2011. nov. 30. 09:41
 15/25 anonim ***** válasza:
80%
Az enyém elmondja naponta 3x mellette meg nagy ívből lesz.r :( Cserélünk? :D
2011. nov. 30. 09:45
 16/25 anonim ***** válasza:
77%
"dömdödöm"
2011. nov. 30. 09:52
 17/25 anonim ***** válasza:
47%

Ja de az imádlak szót szokta mondani

Nem értem a problémád.Nemcsak tettekkel hanem ki is mondja csak nem a "szeretlek"-et hanem az "imád"-lakot.

2011. nov. 30. 10:08
 18/25 anonim ***** válasza:
24%
Továbbra is hiszek a kimondott szó erejében. Nemcsak a párunknak, de gyermekeinknek, szüleinknek is ki kell jelenteni időnként, hogy "szeretlek". Ezzel erőt adunk a másiknak, egyuttal nekünk is nagyon jó érzés. Mi eseténként ezzel térünk nyugovóra.
2011. nov. 30. 10:14
 19/25 A kérdező kommentje:
kedves utolsó. Igen én is ezt láttam a családomban, mi komondjuk a másiknak, és ezért gondolnám azt, hogy akkor párom is mondja ki! :) nálunk is sokszor elhangzott a szeretlek szó, én ezt a mintát kaptam,, és most szeretném követni ezt a mintát magam is...
2011. nov. 30. 10:17
 20/25 anonim ***** válasza:

Szerintem csak az "elvárás" miatt gondolod, hogy ez probléma lenne.

Az én párommal sajnos sehová nem járkálunk, mert punnyadós tipus, nem is dícsér annyira, nem mondta soha, hogy szeretlek, mégis érzem, hogy szeret, mivel rengeteg áldozatot hozott, hogy együtt legyünk.

Én sem mutatom ki gyakran az érzéseimet.

Becsüld meg tényleg a kapcsolatod, annyi ismerősömnek van szörnyű házassága, csalós-alázós párja...

2011. nov. 30. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!