Fiatal párok akik albérletben élnek, hogy tudtok megélni? Mennyibe kerül havonta az albérlet rezsivel együtt? és hol?
Zuglóban egy másfél szobás panelt béreltünk, 50 + kb. 30-40 ezer a rezsi. Azért múlt időben, mert azóta megvettük, a törlesztő 70 körül van sajna, így nehezebb, de megoldható.
A párom 180 körül keres, én egyetemista vagyok, havi 40-60 ezer a bevételem több forrásból (szoctám, ösztöndíj, munka, szülői támogatás).
Nyugati határszélen garzon rezsivel, nyáron 65 körül, télen max. 75 ezer a legcudarabb időben.
Két fizetésből kijövünk. Szeretjük, bármi elromlik nem a mi költségünk, bár ritkán történik ilyen, mert szinte csak aludni járunk haza.
Budapest 53 nm lakás 50 ezer+rezsi (együtt valamivel több, mint 100 ezer).
Ketten éljünk a férjemmel, kijövünk.
Bocsi, nem tudom mi történt, véletlenül elküldtem... szóval
Észak-Magyarországon 55nm laskást bérlünk, nyáron 60 ezer rezsivel mindennel, most 70-80 :(
Bár most csak a párom keres, de meg tudunk élni, igaz semmi luxus, félre tenni se tudunk, ruhát nem veszünk, nem utazunk családot látogatni...
Amikor én is kerestem, akkor se volt jobb a helyzet.
Nekünk van egy 50 nm-es V. kerületi, felújított lakásunk kiadva 85-ért. Egy fiatal pár bérli és mindig elcsodálkozunk a rezsiköltségeiken. Fűtés 5-6 ezer, áramdíj 2-3 ezer forint. Ehhez még jön a közös költség, általában havonta 100-110 szokott lenni az összes költségük (mi fizetünk a szolgáltatóknak, ők igazolás alapján nekünk adják oda a fizetnivalókat).
Lehet, hogy beiratkozom hozzájuk tanfolyamra, mert a saját, hasonló méretű lakásunkban jóval nagyobbak a költségeink, szóval valamit mi csinálunk rosszul.
Szia!
21/l, 27/f albérletben 55.000 + rezsi, ami változó nyáron 15-20.000, télen van, hogy 30-35 ezer. Ezen felül net, telefonszámla, útiköltség, kaja.
Félretenni tudunk, bár inkább nyáron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!