Mennyi a bruttó és a nettó fizetésetek? És mivel foglalkoztok? Csak kíváncsi vagyok, hogy ki mennyiből gazdálkodik egy hónapban.
Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 20:20
21/29 anonim válasza:
17-es vagyok. Az én fizum 123+12 csp. férjemé kb. 160 nettóban. Szokott maradni hó végére, változó hogy mennyi, van hogy 40 körül átteszünk megtakarításira, de van hogy csak 2-3 ezer, attól függ, hogy mi jön plusz egy hónapban még, gondolok itt olyanokra, hogy névnap, szülinap a családban. Csináltunk egy költségvetést és ahhoz próbáljuk tartani magunkat. Nem mondanám, hogy szűkölködünk, átlagosan élünk, férjem kocsival jár dolgozni, kajából vannak olyan tételek, amiből az olcsóságra megyünk, de van, amiből a középkategóriát vagy drágábbat veszünk. Van lakáshitelünk, de nem vészes a törlesztő, ezen kívül diákhitelt és lakás illetéket törlesztünk még kb. 1 évig, utána felszabadul kb. 22 ezer forint. Kb. ennyi.
22/29 anonim válasza:
40-50 ezer hetente...jatt függő.Vendéglátózom 21/N
23/29 anonim válasza:
Költségünk (benne lakáshitel törlesztés, rezsi, taníttatás, kaja, ruházkodás stb. egyszóval minden) kb. 350-400 eFt/hó.
5 fős család vagyunk nagy kertesházban.
24/29 anonim válasza:
Szia!
Én netto 65-75 ezer forintot keresek kb, a párom pedig tök változó, 160 és 200 ezer forint között, plusz cafetéria, utazástámogatás.
Általában marad a hónap végén, de ez sok mindentől függ, most télen sokkal kevésbé tudunk spórolni. Hitel nincs, viszont albérletben élünk.
25/29 anonim válasza:
Látom itt nem szeretik a pedagógusokat... :(
26/29 anonim válasza:
Én vagyok az elsö min. Béres aki írt. Hát hónap végére semmi nem marad. Van lakáshitelünk az havi 30-35közőtt van a rezsink az is olyan 30-35közöţt. Párom buszsoför 130körül kap nettóba. Még lejön a kaja amin spórolunk. Minusz a gyerektartás 25ezer. Hát ez van sajna. Januártól elvileg 70ezer lesz a nettóm. Páromé viszon csökken és a kajajegyet is elveszik.
28/29 anonim válasza:
98 bruttó(netto 74)+ jutalék, összesen kb 90-100 között kapok kézhez - eddig 100 volt most 90:( -
Eladóként dolgozom
45e albi+rezsi
5-10e telefon
kb 20e kaja
5-6e BKV éppen ahogy sikerül
a maradék meg ami még közbe becsúszik
Ja és néha még haza is kéne menni vidékre 5e
Na el is fogyott...
29/29 anonim válasza:
Pedagógus vagyok én is :) 117500 nettó fizetésem lenne, ha lenne munkám, de mivel nincs, ezért 0. Férjem szakács nettó 120-160 ezerért. De, hogy én miért tanultam 5 évet az egyetemen és miért nem mentem szakmát tanulni/külföldre azt nem tudom mai napig sem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!