Legszebb és legrosszabb gyerekkori élményeitek mik voltak?
nekem nem volt rossz gyerekkori emlékem! szerencsés vagyok!! és már nem is lesz, hiszen felnőttem azóta.
remélem, az én gyerekemnek majd, ha lesz, neki is csak jó emlékei lesznek.
Nagyon sok jó élményem van, nem tudnék egyet kiemelni. Szinte az egész gyerekkorom jó volt :) Szerettek/szeretnek a szüleim. Boldog családban nőttem fel :)
Legrosszabb élményem 2 van. Az egyik, amikor egy karácsonykor a szüleim picit összevesztek, és elég fagyos volt a hangulat Szenteste. Másnap már minden rendben volt, de az előző nap mély nyomokat hagyott bennem, mert bár nem volt nagy vita közöttük, számomra ez mégis rossz és szokatlan volt, az azelőtti tökéletes és békés karácsonyaink miatt. (kb. 10 éves lehettem)
A másik rossz élményem, amikor egyik télen apával beborultunk az árokba kocsival. Megcsúszott a kocsi (nem volt téligumi) és fejre állt. Az autó totálisan tönkrement, használhatatlanná vált, de mi megúsztuk egy karcolás nélkül. Ennek ellenére a mai napig félelemmel ülök télen autóba. (Ekkor olyan 11-12 éves lehettem)
A legszebb emlékem:
Mikor anyuval közösen a nagyszüleimnél laktunk,és mikor anyu begurult rám,akkor mindig a nagypapámhoz futottam,aki átölelt,és nem engedte hogy anyu elfenekeljen.
A legrosszabb:
Mikor a nagypapám nagy szenvedések árán,meghalt rákban,én pedig 4 évesen nem értettem mi történik velem,csak az fájt akkor h többet nem védett meg nagypapám,és nem értettem miért nem láthatom többé.
legsze gyerekkori elmenyem amikor egy kiveteles karacsonykor apam nem volt reszeg, nem volt verekedes, veszekedes Szenteste es nekem is szeretetteljes karacsonyom lehetett.
Legrossza amikor meg 9 eves lehettem egy kamasz fiu legogott es rendesen attapogatogg ki nem hagyva semmi szemelyes reszemet:(
Es meg az amikor egyik nap apam ismet ivott, leutotte anyamat s a 22 eves fiutetverem segitsegere sietve majdnem megfolytotta apamat. Latni kikekulve, kerzo fuljukokkkal, levegoert kapkodo apamat . :(
Jót nem tudok mondani, rosszat viszont annál többet.
De talán a legrosszabb az volt, amikor egy ismerősömék kutyája szétharapta az arcom.. Óriási mákom volt, mert ha egy centivel is arrébb csúszik a foga, akkor most nincs orrom, de életem se lenne, mert a nyaki ütőeremet telibe kapta volna, így elvéreztem volna... Hmm, most, hogy így írom, talán ez volt a legszebb élmény, hogy ebből a sebből ilyen szépen felgyógyultam, és nem lett komolyabb bajom. :) A kutyákat pedig azóta is imádom, bár már óvatosabb vagyok velük.
Szia!
Legrosszabb: Apám egy cigány nő miatt lépett le. Folyamat csak vitatkozott mindenen, plusz gyakran kezet is emelt ránk. (4 éves voltam mikor elváltak szüleim). El akart minket adni bátyámmal mamánknak 200 ezer forintért, rendőr mondta, hogy egy fillért ne adjon neki, mert úgysem kap meg minket. Persze mamám alapból nem is fizetett volna semennyit neki.
Legjobb: Amikor apám elment, és soha többé nem jött vissza, és végre élhettük a normális családi életünket anyával, bátyámmal, nagyszüleinkkel(anya szülei), illetve anya húgával. Igaz, hogy hiányzik az apai kép, de így jobb volt, mint hogyha együtt maradtak volna.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!