Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez anyának kifogása lehet az...

Ez anyának kifogása lehet az ellen, hogy a lánya kínai fiúval legyen együtt, ha már nagykorú?

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 17:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
39%
Utolsó: az 17:31 akart lenni. Azóta reagáltak páran... :)
2011. nov. 25. 17:43
 22/32 anonim ***** válasza:
14%

Mindezektől függetlenül tényleg jó választás lehet egy kínai a nevelés/értékrend miatt, örülhet anyád h nem egy jamaikai négerrel mész haza.(mindenféle rasszizmus nélkül mondom)

Neveltetésben még a magyarnál is jobb a kínai, bár túl konformista.

2011. nov. 25. 17:45
 23/32 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem eloszor mutasd be. Az en anyukam is szkeptikus volt,pedig en mar boven tul vagyok a 18-on, es europai volt a valasztottam,de nem magyar. Kesobb az se volt gond, hogy nem beszeltek kozos nyelvet, olyan jolnevelt, es szeretnivalo, hogy sajat fiakent kezeli. Most lesz az eskuvonk, raadasul miatta en meg az orszagot is elhagytam, meg se haragszik.
2011. nov. 25. 17:52
 24/32 anonim ***** válasza:
10%
ha rasszista akkor igen
2011. nov. 25. 17:54
 25/32 anonim ***** válasza:
81%

Aki ezt írta, az teljesen buta: "Tudományosan is bizonyították, mennyire káros különböző gének keveredése, ha úgy tetszik, korcsosodása."

Genetikailag pont, hogy a keveredés a jó.

Beszélgethetünk a témáról, biológus vagyok.

2011. nov. 25. 17:56
 26/32 anonim ***** válasza:
77%

"Mit tud neked nyújtani egy kínai, amit egy magyar nem? "

Ez egy nagy baromság! Ennyi erővel bármelyik jelentkezőhöz hozzámehetne. Mert mit tud neked egy Kovács jános nyújtani, amit egy Szabó Béla nem?

Csak annyit, hogy őt szereti. Kapizsgálod??

2011. nov. 25. 20:39
 27/32 anonim ***** válasza:
24%

Amennyiben a fiú nincs benne semmi gyanús dologban, pl. szervekereskedelem, akkor nincs baj.

Amúgy én is félteném a gyerekem, a kínai ritka sunyi fajta - sajnos tapasztalat!

2011. nov. 25. 21:31
 28/32 anonim ***** válasza:
84%

Az, hogy más, és sokan ezt nehezen veszik. Más a kultúrája, kinézete stb, ezek miatt.

Az, hogy messziről jött, és vajon vissza akar e menni az itt szerzett szerelmével. Az egy anyának igencsak félelmetes dolog.

Lehet először meglepődik, nem lesz elájulva a másságtól, kis idő kell neki, de lehet jól reagál, és rájön, hogy a lánya szerelméről van szó.

Remélhetőleg nem akad totál ki,mint sokan megtennék.

2011. nov. 25. 22:07
 29/32 anonim válasza:
100%
csak az én véleményem, de muter nekem nem szabhatná meg, ha afrikai, maláj, vagy japán, stb.. nőt vennék el feleségül!! ne legyetek már ennyire soviniszták.! az én szüleim álláspontja az, hogy ha ki nekem jó, akkor nekik is. 20/f
2014. szept. 3. 09:25
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi rasszista és majdnem-rasszista van itt, te jó ég. "Fajta"? "Faj"? "Gének elkorcsosulása"?? Nem egy kutyatenyészetről beszélünk, emberek! "Mit tud neki nyújtani egy kínai amit egy magyar nem"? Megértést, biztonságot, érzelmeket, szerelmet, boldogságot. Ugyanazt, amit bárkinek a szerelme. Gondolkozzatok már! A kérdező párja ráadásul Magyarországon él, és beszél magyarul, tehát nem lehet akkora gond a kulturális különbségekkel sem, nyilván beilleszkedett. Ne legyetek előítéletesek. Egy kínai ugyanúgy lehet becsületes, szorgalmas és jó ember, mint egy magyar, roma, német, angol,arab, afrikai vagy ausztrál. Mint ahogy van magyar, roma, német, angol,arab, afrikai vagy ausztrál bűnöző is.
2014. szept. 11. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!