Nem fura hogy egy 32 éves házaspár 18-20-22 évesekkel bulizik?
NEKEM AZ A FURA, hogy az azoknak az embereknek fura ez, akik BESZÜRKÜLVE OTTHON ÜLNEK HAMBURGERT ZABÁLVA A KANAPÉN ÉS ezen csodálkoznak!
Ez a házaspár legalább nem ilyen unalmas panelproli, aki csak a gyereknevelésen tud sírni és csak zabálni meg hízni, majd irkálni a GYIK-re hogy "van egy gyerekünk, megcsalt a párom".....VAJON MIÉRT?!?! Csak nem azért, mert valami miatt szűk a gatya és lepattan a gomb??!!
Asszem nem jól értelmezted a kérdést. Nem az életmódjukra irányult, hanem a baráti körükre, akik 18-22 évesek.
Én sem vagyok panelproli, ahogy te fogalmaztál, nem ülünk állandóan itthon, mi is kirándulunk a barátainkkal, pókerezünk, kocsmázunk stb. De a barátaink a mi korosztályunk. Ebből indult ki a kérdés, nem abból, amiről te írsz.
Eddig nem is gondoltam cikinek, hogy unokatesómékkal szoktunk bulizni. Mi a férjemmel 30, 31 unokatesómék meg 18 és a baráti köre is olyan 17-22 :), a nagynéném is be szokott szállni, ő 42, sőt van egy barát házaspár akik 32 és 62 éves. A barátnőm férjével is jól elszórakozunk :).
Egyébként van két pici gyerekünk (1,5 és 3 évesek), nem vagyunk az a bulizós fajta, de 1 hónapban 1x előfordul egy szülinap vagy valami és olyankor jókat ugrálunk a Tankcsapda számokra :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!