Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsonyra nem túl illetlen...

Karácsonyra nem túl illetlen valamilyen erotikus ajándékot adni?

Figyelt kérdés
A vőlegényemmel bizony igen heves, forró vérmérsékletűek vagyunk, és arra gondoltam, hogy Karácsonyra valamilyen erotikus játékszert (konkrétan bilincsre gondoltam), vagy esetleg egy erotikus társast kap tőlem. Viszont nem szeretném megbotránkoztatni a családot. Várják az ilyen ajándékokkal Valentin-napig inkább?
2011. nov. 23. 14:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
45%
és ha anyós, após megkérdezi tőle, hogy mit kapott, akkor mit fog válaszolni?:D
2011. nov. 23. 14:28
 12/28 A kérdező kommentje:
Mármint melyikünk anyósa, apósa? :D A párom apja elég jófej, ő biztos díjazná az ajándékot, az anyja pedig, nos, azt inkább hagyjuk. :D Tuti kiakadna. :)
2011. nov. 23. 14:30
 13/28 anonim ***** válasza:
58%

Én egy 40 centis fekete műf*szt vettem a feleségemnek!

:D

2011. nov. 23. 14:37
 14/28 anonim ***** válasza:
86%

-Mit adtál a vőlegényednek karácsonyra?

-Egy kártyát az alábbi szöveggel: Ez a kártya feljogosít egy órányi vad szexre, ott és ahogy akarod!

-Na, és örült neki?

-Nem tudom, mert amint elolvasta elrohant, és azóta még nem láttam!

:D

2011. nov. 23. 14:41
 15/28 anonim ***** válasza:
34%
DDDD
2011. nov. 23. 14:47
 16/28 anonim ***** válasza:
37%
ne akkor add oda, amikor a család is ott van... és egyetértek a második válaszolóval, szerintem is perverz... de én ezt jó értelemben mondom :D
2011. nov. 23. 15:12
 17/28 anonim ***** válasza:
13%
Arról ne feledkezzetek meg, hogy a karácsony üzenete a léleknek szól, és legalább ezen az egy estén a lelki kapcsolatokat erősítsétek. A test dolgaira pedig ott van a maradék 364 nap.
2011. nov. 23. 15:31
 18/28 A kérdező kommentje:

Hát, tudod, mikor mellettem ül a párom, és rám néz azokkal a gyönyörű barna szemeivel, és megsimogatja az arcomat, nos, nekem olyankor nem a lélek nagy dolgain szokott járni az eszem, hanem azon, hogy milyen csodálatosak az együttléteink. Ez van még Karácsonykor is. Nem tehetek róla.

Egyébként megtaláltam a tökéletes ajándékot! Activity 18+. Nem annyira pajzán, mégis erotikus, és a család előtt sem kínos átadni.

2011. nov. 23. 16:15
 19/28 anonim ***** válasza:
63%
Én vibrátort kaptam karácsonyra, de persze azt nem szülők előtt adta át. :D
2011. nov. 23. 19:38
 20/28 anonim ***** válasza:
56%

Hát inkább valentin nap, ha már alkalomhoz kell közni. :D

A család előtt átadni... hátizé. Én nem örülnék, égne a fejem. :D A családnak is.

Az meg hogy süti meg csoki... hát akkor a család levonja a következtetést, hogy te smucig vagy és rá csak ennyit költöttél, másokra meg többet. xD Sehogy se jó. :D

Én még azt az activityt is megfontolnám, abból is lehetnek még fura szituk. :D

2011. nov. 23. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!