Most novemberben vagyunk a párommal 1 éve együtt (mindketten 2012 nyarán leszünk 17 évesek) de a szüleim nem engedik hogy együtt aludjunk. Szerintem kicsit túlparázzák ezt a történetet. Mit tegyek?
"nem rohanásról van szó.mindenki máskor érik be..."
Az érettség pont ott kezdődik, hogy belátod mely dolgok felelnek meg az életkorodnak melyek nem. Persze hogy minden tizenéves szeretne már huszon- ,harminc éves lenni, és szeretne mindenki már hamar felnőni. De mindennek megvan az ideje, mint a szalmakalapnak. Az együtt-alvásnak is eljön az ideje, de ezt nem feltétlenül 16 évesen kell, attól mert Te úgy gondolod. És itt nem feltétlenül a szexről van szó, azt úgy is megoldjátok, ha nagyon akarjátok (habár erről is lehetne papolni). Egyszerűen egy 16 éves ne aludjon a barátjánál, mert még túl fiatal hozzá (most még nem, de 5-10 éven belül átértékeled). Pár év és rá jössz, hogy milyen éretlen és tapasztalatlan a kapcsolatotok, és még Ti is. Sok mindent kell átélni, átértékelni, mielőtt egymás ágyába kerültök. Illetve kellene....
Én továbbra is csak lebeszélni tudnálak, úgyhogy nem is folytatom, mert Te érettebb vagy a korodnál.
HA tudod a választ a kérdésedre, miért teszed fel?
(utolsó voltam, többet nem írok)
Ha saját igazad megvan ne rakj fel kérdést.
Egyébként nem értem mi a problémád.
A sógornőm most lesz 18 éves, soha nem aludt a párjával, nem feküdtek le egymással, és nem mert tiltva van, és több mint 2 éve vannak együtt, boldogok.
Teljesen érthető az, hogy a szüleid féltenek, és nem akarják.
Bár ezt még nem értheted, gyerek vagy, majd ha neked is gyermekeid lesznek megérted ezt az egészet.
Szerintem inkàbb függ a kapcsolat komolysàgàtòl, hogy együtt aludjanak-e vagy sem és ő már 16 éves.
Mi a baj azzal, ha a szombat estét a baràtjàval összebùjva a szobàban töltik? Az jobb lenne, ha diszkóba mennének a sok részeg közé?
Én teljes mértékben megértelek. Anyu vaskalaposan nevelt engem, nem aludhattam a baràtomnàl. A hugomat màr teljesen màsképp neveli. Ő 16 éves kora óta ott aludhat a baràtjànâl. Màr 4 éve együtt vannak...
Mi lett veletek, még együtt vagytok még?
(rosszabb esetben köszönő még viszonyban?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!