Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy soha, de...

Létezik olyan, hogy soha, de tényleg soha nem múlik el a gyötrelmes szerelmi bánat? Vagy mennyit kell még várnom?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve történt...nem tudom kiheverni, minden nap hiányzik, minden nap gondolok rá, összeszorul a szívem ha a sok szép közös emlékre gondolok, azóta nem volt senkim és nem is lesz, sok férfi közeledését visszautasítottam, nem tudok hozzájuk minden téren vonzódni, míg életem nagy szerelmét ugyanúgy szeretem :( Most is ketten hívtak randizni, de úgy érzem még esélyt sem érdemes nekik adnom. Lehet hogy örökké így marad? 3 év úgy érzem nagy idő, más ennyi idő alatt már régesrég fel tudja dolgozni a szakítást, nekem miért nem megy? Jó barátaim vannak pedig, sokat vagyok társaságban, szeretem a természetet is, sokat vagyok kint, szerető családom van, két kedves kutyusom, olyan munkám amit szeretek csinálni, látszólag minden megvan a boldogsághoz, mégsem vagyok boldog, mert Ő nincs meg...:'( Lehet hogy már így is maradok? Mert nagyon nem érzem magam nyitottnak egy új kapcsolatra.
2011. nov. 20. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Azért nem tudod feldolgozni,mert nem is akarod..Esélyt sem adsz senkinek,így marad a siránkozás..Ha neked ez a jó,akkor érezd magad továbbra is ilyen pocsékul..

Ha változtatni akarsz akkor meg emeld fel a fenekedet,és menj randizni,ismerkedj,adj esélyt másoknak is..Így nagyon valószínű,hogy lesz egy férfi akit jobban fogsz szeretni mint az exedet..

(csak megjegyzem egy olyan férfi után sírni 3 éven át akinek nem kellettél több mint hülyeség..)

2011. nov. 20. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek igaza van. Van egy idő ameddig gyászolod az elromlott kapcsolatpdat, de aztán muszáj felállnod. Ennek semmi értelme nincs. Én is átéltem és rajtunk kívül még rengetegen, mindenkinek át kell egy ilyet élnie jóformán. Én is szarul voltam, őrlődtem stb de túltettem magam mert akartam. Ne sajnáltasd magad, hagyd ezt abba, nincs semmi értelme...
2011. nov. 20. 16:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Te már nem a szerelmedbe vagy szerelmes, csupán az emlékébe. A mult az biztos, a jelen, a jövő bizonytalan. Te pedig a bizonytalanságtól és az újtól félsz. Amit érzel az közel sem szerelem, hanem egy illúzió a multból.
2011. nov. 20. 16:37
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Megértelek. Szintén 3 éve, szintén nem tudtam kiheverni. Pedig én ismerkedek, randizgattam, de egyik sem ért fel hozzá. Talán ritkán előfordul (esetünkben) hogy valóban nem múlik el.
2011. nov. 20. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne add fel!Én mondom van remény!4,5-5 év kellett ahhoz,hogy túltegyem magam valakin,de sikerült:))))Azóta eltelt még 2 év.Mit mondjak,azóta a 2évben még sokkal sz*rabb dolgokon is mentem keresztül,de állítom,hogy már megedződtem!

24N

2011. nov. 20. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 4 évig tartott! Az eleje nagyon durva volt! Annyira fájt, hogy többé nem láthatom. Fél évig fizikailag is tönkrementem. Most is sokat gondolok rá, de már nem úgy.

Igaza van azoknak, akik azt mondják el fog múlni, de ehhez az kell, hogy te is akard. Bármilyen furán is hangzik, de ilyenkor élvezzük a szenvedést, mert Ő addig is velünk van. Azért érzed, hogy Ő életed nagy szerelme, mert ezt bebeszélted magadnak. Hinni akarod! Több millióan éltek már át szakítást, vagy szerelmi csalódást,és ők is túlélték. Ha el akarod majd engedni, akkor sikerülni is fog. Egyébként meg ha tényleg Ő lenne az igazi, akkor vele lennél. Ő nem akar veled veled randizni, ellenben mások igen. Ha a fejedben rendet teszel, a szívedben is az lesz. Nálam biztos, hogy így volt.

2011. nov. 20. 17:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

szintén 3 éve szakított velem az első szerelmem 4 év együttlét után. azóta 2 éve van párom, akit nagyon szeretek, de Őt még mindig nem felejtettem el. minden nap gondolok rá, és fáj. szerintem sosem fogom kiheverni.

muszáj, hogy randizz, ismerkedj, éld tovább az életed. ne siránkozz, felesleges. nem fog visszajönni.

2011. nov. 20. 18:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne várj semmire, menj el a szimpibb sráccal randizni. Ne várd, hogy azonnal beleszeretsz, boldogság, hurrá, hurrá, csak mozdulj ki. Én is összejöttem egy sráccal hosszú kapcsolat után. nem tudom miért, egyáltalán nem akartam kapcsolatot. Az első hetekben iszonyat szemétnek éreztem magam, mert tudtam, hogy neki ez nagyon fontos én meg csak itt szórakozom vele, de aztán végül beleszerettem és már egyáltalán nem gondolok a exre. Csak idő kellett felejteni.
2011. nov. 20. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!