Jogosan haragszik rám anya?
Figyelt kérdés
Anya nagyon utálja apa barátnőjét mert nagyon fiatal (21 éves)
Amikor megtudta ,hogy én nagyon jóban vagyok vele, (egyik legjobb barátnőmnek tartom, sokszor együtt megyünk vásárolni) nagyon megharagudott, azt mondta ,hogy elárultam őt.
2011. nov. 19. 16:27
11/15 *Mezeskalacs* válasza:
bocs előző vagyok nem láttam azt a részletet, hogy a szüleid részben miatta váltak el. Ebben az esetben jogos anyukád reakciója, ellenkező esetben nem lenne beleszólása.
12/15 anonim válasza:
Az lenne a legjobb, ha beszélnél anyuddal,mert nem jogos amit tesz! Mondd meg neki, hogy attól, hogy szereted apukád új barátnőjét, az ő helyébe senki nem léphet! Meg fogja érteni, semmit nem veszíthetsz!
13/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon fájhat anyukádnak. Haragudni nem haragudnék rád, de egy világ dőlne össze bennem!
20/L
14/15 anonim válasza:
Valahol jogos. Tényleg, legalább ne emlegesd neki, hogy milyen aranyos, milyen jót vásároltatok. Gondolj bele, Te mit szólnál ha mondjuk anyud nemrég hunyt volna el, egy barátnőd meg mindig azt ecsetelgetné, hogy milyen jó programokat csináltak az édesanyjával. Elég rosszul esne, nem? Úgyhogy legalább a lelkendezést hanyagold, édesanyád kedvéért. Ne légy gonosz és tapintatlan, így sem könnyű neki!
15/15 anonim válasza:
nem, nem jogos, de az érzelmeknek nem lehet parancsolni, és ő a fiatal nőt hibáztatja azért, mert apád félrelépett, elvált. Pedig ha jó lett volna a házasságuk, akkor ez nem következik be. Szerintem most tartsd anyád érzelmeit tiszteletben, és ne ecseteld neki, hogy jó fej a csaj. Majd később anyád is megbékél, csak idő kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!