Ha kiderülne hogy halálos betegségben szenvedsz és már csak x idöd van hátra, elmondanád a családodnak, barátaidnak?
Megkérdezhetem, hogy milyen betegséget diagnosztizáltak és mit mondtak, hogy mennyi időd van hátra?
Nagyon sajnálom amúgy ;(
Mamámnál 20 éve diagnosztizáltak rákot, folyamatosan küzdött, de mindig előjött valahol. Sokat segítettünk neki és ő is erős volt. Most jutott el odáig, hogy már nem tud küzdeni. Az idei karácsonyon valószínű, hogy már nem lesz köztünk :(
Mi nem mondtuk meg neki, amikor pár hete megtudtuk ezt, hogy ilyen kevés van neki vissza.
Ez pont a fordított eset.
De úgy gondolom meg kell adni a családodnak azt, hogy a betegséged tudatában a lehető legtöbb időt töltsék veled és támaszaid legyenek!
Én nem mondanám el egy ideig.
Amíg én búcsúzom tőlük. Aztán, ha már a tünetek nem elrejthetőek, közölném velük.
ma 13:53
Jaj,ne haragudj,szerencsére nincs semmi bajom. Csak úgy felvetödött bennem ez a kérdés. Bocsánat hogy ezt nem írtam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!