A barátomnak van egy olyan tanára, hogy Zellerné Klinger Jolán, de ő mindig csak Zellerné Káposzta Jolánként emlegeti :D:D
Volt egy Hartlieb Gerhardt nevű ismerősöm...
2009. máj. 16. 00:42
62/130 anonim válasza:
Egyszer zenéltem egy kiállításmegnyitón, amit Szatyor Győző nyitott meg:P.A nevén jót nevettem ugyan, de a beszéde nagyon tetszett:)
2009. máj. 16. 11:37
63/130 A kérdező kommentje:
Jahhj, Istenem, nagyon fáj az összes röhögő izmom!
Mikorka Kálmán... :D:D
Köszi a rengeteg választ, gyönyörűséges perceket okoztatok velük- remélem, nem csak nekem! :)
2009. máj. 16. 13:42
64/130 anonim válasza:
Ismerek olyat hogy Feketéné Fehér Piroska,Meg van 1 olyan h Czupakos Bence (tényleg ez a neve )meg olyat is hallottam h van egy férfi akinek két keresztneve van úgy hívják h Nagy-Barna Farkas :D
2009. máj. 16. 16:28
65/130 anonim válasza:
Az angol tanáromat Farkas Piroskának hívják ! XD De komolyan !!! Nagyon ritka név lehet ... :D Meg elég érdekes is ... XD
2009. máj. 16. 16:48
66/130 anonim válasza:
A nagy felsorolásból kimaradt:
Géger Ákos
És valóban az egyik ismim lánya:
Kasza Blanka
2009. máj. 17. 02:18
67/130 anonim válasza:
Azt elfelejtettem, ha valakit itt úgy hívnak, hogy:
Hegyi Bernát
Akkor külföldön ő lesz a:
Bernát Hegyi :D
2009. máj. 17. 02:21
68/130 anonim válasza:
Pásztor Bernadett (kozmetikusom). Becézve Pásztor Berni, külföldön Berni Pásztor. :) Hogy a kutyaneveknél maradjunk... De ismerek Némethné Juhász Andreát is, szerencséje, hogy nem kötőjellel (Németh-Juhász) vette fel a férje nevét. :)
2009. máj. 17. 10:01
69/130 anonim válasza:
Nevess Erika es a volt matektanarnomet Farkas Gyopar
2009. máj. 17. 13:40
70/130 anonim válasza:
Ház ezek marha jók! :)))))) Halálra nevettem magam.
A közgázba, ahova jártam volt egy csaj, Mona Lizának hívták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!