Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri vagy...

Szerintetek megéri vagy később a fejemhez vágja hogy anyagias vagyok?

Figyelt kérdés

1gyerekünk van,nem is tervezünk tesót,főleg az anyagiak miatt.Őt elég szépen ellátjuk,nem vagyunk gazdagok de ugy érzem mindene megvan amire szüksége van.

Ha kamasz lesz kap egy külön házrészt,külön bejárattal fürdivel,gondolom örülni fog neki.

Ha meghalok házat örököl,tök egyedül nem kell osztozkodnia senkivel.

Szerintetek megéri csak az anyagiak miatt nem válallni tesót,a lányomnak a legjobbat szeretném,és ugy érzem ez csak igy megy.

2011. nov. 16. 08:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ismerősömék 1 gyermeket vállaltak, annak megadta mindent amit csak tudtak,ők nem voltak szegények igen jó fizető állása volt és van még mind a kettőnek, de mégse boldogok hisz egyetlen gyermeküket elveszítették, a srác 20 évesen autóbalesetben elhunyt

egy középiskolai tanáromnak is az egyetlen gyereke autóbalesetben elhunyt

soha nem tudhatod, hogy mit hoz a jövő

2011. nov. 16. 12:04
 12/14 hollófernyiges ***** válasza:
Most szépen eltervezed a gyereked életét, aztán gondol egyet és kiköltözik Angliába, te meg nézhetsz ki a fejedből :)
2011. nov. 16. 12:37
 13/14 anonim ***** válasza:

annyi gyereket vállaljál, amennyit akarsz, ezt neked kell eldöntened, nem a gyereknek utólag, hogy jó lett volna tesó...Ha nem vágysz még egyre, akkor ne szüljél.

Azok meg eléggé hülye válaszok, hogy mi lesz, ha azzal az eggyel történik valami. Ennyi erővel akkor együtt soha sehová ne menjenek, mert hátha mindkettővel történik valami és egy sem marad.

2011. nov. 16. 17:22
 14/14 Spiller Mariann PhS válasza:

Milyen érdekes. Én is kaptam a szüleimtől és nem elkényeztetett lettem, hanem én is adok másoknak. Nálunk a családban minden testvér hadakozik és marakodik...főként az örökségen. Nem szültem, csak egy gyermeket. Nem bántam meg. Igen ám, de én nem is vágyakoztam gyerek után. Nem a gyereknek szülünk játszópajtást, hanem ez a MI (és itt a mi 2 db ember)érzésvilágunk szerint magunknak. Ha TI úgy érzitek, hogy jó lenne még egy, vagy akár több gyerek,ne habozzatok, de felhívom a figyelmet, hogy ha igaz is, hogy a mai világban az anyagiak dominálnak, mégis a legnagyobb hangsúly a pároddal való kapcsolaton van. Ugyanis a gyermek nem összeköt, hanem elválaszt. Így csak erős érzelmi szálak esetén javasolom a gyermekvállalást, mert sok nő elköveti azt a hibát, hogy a megromlott kapcsolatot akarja helyre hozni egy újabb gyerek vállalásával. Gyakran ilyesmi húzódik meg a háttérben.

Azt gondolom, hogy ha ide feldobtad a kérdést, biztos sokat foglalkoztat téged ez a gondolat. Nézzetek bele a szívetekbe és megjön a válasz, de a gyerkőcöt magadnak és a párodnak szülöd.Azt gondolom, hogy mások ezt nem mondhatják meg. Nehéz döntés, de az a SWOT analízis jól hangzott, hogy meg kéne csinálnod, talán annyit fűznék hozzá, hogy tekints a jövőbe is, képzeld el, hogy öreg ember leszel majd egyszer...csinálj a SWOT mellé egy Bakancslistát is és meglátod, hogy bánnád-e, ha egy gyermeked lenne, vagy sem... ,mert ha a listában benne van, hogy mit nem tettél meg...és ott lesz a meg nem született gyermek, akkor már meg is adtad magadnak a választ...:-)

2011. dec. 14. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!