Véleményt, segítséget kérnék! Volt már valaki hasonló helyzetben?
Sziasztok!Nagyon buta helyzetbe kerültünk,a véleményeteket kérném,hatha tud valaki okosat mondani.Egy oktalan,alaptalan pereskedést szeretnénk elkerülni.Pár éve a feleségemmel voltak gondjaink,ezmiatt volt egy kis hatásszünet,akkor neki volt egy kalandja,amit rögtön utána elmondott és nagyon megbánt.Rendbeszettük az életünket és rá 4-5 hónapra lett várandós a kislányunkkal,aki ma már 5 éves.De az illető azóta is a nyomunkban jár,zaklatja a feleségemet (engem még sosem keresett meg),és szentül meg van győzödve róla,hogy ő a kislány vér szerinti apja,aminek kiderítése érdekében apasági vélelem megdöntése iránti kérelmet adott bee a helyi gyámhatósághoz és pert fog indítani.Ezzel várta a feleségemet a munkahelye előtt tegnap este.(most hallottam erről életemben először)Ezt szeretnénk teljes mértékben elkerülni.Nálunk kétség sem volt affelől,hogy nem én vagyok az apja,pedig az édesanyjára jobban hasonlít,de időben sem egyezik,mert akkor otthon voltam gipszelt lábbal (tehát hetekig,és szinte minden percben egymás mellett voltunk) mikor teherbeesett a párom.
Most várjuk a gyámhivatal jelentkezését,mit tegyünk,hogy vége legyyen ennek a cirkusznak?Mi lehet a következménye ha megtagadjuk a vizsgálatot?Nem akarunk egy idióta miatt bíróságra járni és hogy ezmiatt megbélyegezzenek minket és főképp a gyerekeket.Légyszi kíméljenek rossz indulatú,fúrkálódó hozzászólok!
Először is: hadd gratuláljak Nektek, amiért ilyen civilizált, okos módon kezeltétek azt a házassági krízist. Ilyen ugyanis előfordul, de nagyon ritka az a pár, amely ennyire ragyogóan túljut rajta. Rendbe szedtétek a közös életet..a feleséged és te átbeszéltétek, helyére tettétek a "másikkal" megtörtént epizódot..Ismétlem: gratulálok. Tanítani kéne a módszereteket.
Ami a konkrét kérdést illeti, én is azt javasolnám: csináltassatok DNS-vizsgálatot. Bármi legyen az eredménye (még ha az is, amit kizártnak tartotok), olyan kulturált, stabil emberek vagytok, hogy azt a helyzetet is képesek lesztek majd megoldani.
Becsüllek Benneteket. Legyetek nyugodtak és boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!