Hogy viselkedjek holnap a vacsorán? Mit tegyek, hogy ne féljek?
Holnap lesz a barátom nagyijának a szülinapja és lesz egy vacsora,ahová engem is elhívott a párom...
Még sosem voltam velük így,nem ebédeltem vagy vacsoráztam velük,sőt még nem is találkoztunk valami sokat.
De nagyon félek,mert a nagymamája annak a giminek a nyugdíjas igazgatónője,ahová jövőre járni szeretnék és nem akarok leégni előtte,mert tudom,hogy eléggé befolyásos ott még mindig.
A barátom szülei pedig elég sznobok(ezt a barátom mondta),de állítólag nem olyan szörnyűek,csak ne figyeljek a megjegyzéseikre...
Nem tudom,hogy mégis így hogy menjek oda,mert félek.
Nem leszünk sokan,csak a barátom és a szülei,én és a nagyszülei.
A barátomnak már sok barátnője volt és csak keveset mutatott be a szüleinek,szóval úgy érzem,hogy fontos vagyok neki,de akkor is félek.
A másik dolog pedig az,hogy a barátom kiszívta a nyakamat,de még ott van a nyoma és nem tudom,hogy vegyek fel garbót vagy elég egy kendő.Attól félek,hogy a kendő elcsúszik és akkor meglátja valaki...
Szerintetek melyik lenne a jobb?
És mit tegyek,hogy ne izguljak?
Köszönöm a normális válaszokat előre is!
L/14
mikor megismertem a mostmar ferjemet,es elhivott a szüleihez teljes para volt nállam!
jo par ismerösömet kerdezgettem mi tegyek ,milyen legyek!
Válaszuk: csak természetes,ne izgguljak,es ha tudok segitsek,pl.ha vege a vacsinak,segitsek leszedni az asztalt!
Hat meg is történt,és ök kaptak sokkot,hogy milyen vagyok,mert nem várták volna el hogy segitek,és szamukra ez egy olyan jo benyomás volt,hogy azota is imádnak!
Söt,ha nem tudok elmenni a meghivásukra ,nem is tartjak meg a vacsorákat!egyszer volt csak dolgoznom kellett,es igy a megbeszelt vacsi el lett halasztva!
Tehát no para ,légy önmagad!!
Kedves Mindenki!
A kérdés még november 12-én lett feltéve,azóta feltehetően a vacsi és az ősökkel való találkozás is már rég a múlté,vagyis lezajlott.
Én inkább kérdezőtől érdeklődnék,hogy minden rendben zajlott?
Igen,minden rendben volt,bár az tény,hogy elég furák a barátom szülei,kb. az egész eddigi életemről tudni akartak.
De legalább ezen is túl vagyok és a barátom szerint is teljesítmény a részemről,hogy kibírtam velük egy egész estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!