Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kellene hozzá állnom?...

Hogyan kellene hozzá állnom? Néha nem tudom, hogy mit kell tennem.

Figyelt kérdés
Válok a feleségemmel. Én próbálok mindent megtenni, hogy neki könnyebb legyen, pedig ő hagy el. Kijelentette,hogy a gyerekeimmel (5,8 évesek.) külföldre, Írországba megy 2hétre nyaralni. Engem zavar , hogy nem kérdezett meg, mikor ő biztosan nem egyezne bele, ha én találtam volna ki ilyet. Nem szabadna beleszólnom? Hogyan döntenek ilyenkor a hasonló helyzetben lévők?
2009. máj. 8. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Elvált Apák Érdekvédelmi Egyesülete

2009. máj. 8. 19:23
 2/7 anonim válasza:
100%
Mivel az élettapasztalatom 0, ezért csak csöndben megjegyzem hogy én mit tennék. Mondanám, hogy oké, vidd el, érezzétek jól magatokat, de akkor én is kapok 2 hetet, amikor elvihetem nyaralni őket, vagy nálam lehetnek egyhuzamban... L/15
2009. máj. 8. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
8%
engedd, csak nehogy elrabolja a gyerekeket! :)
2009. máj. 8. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Mindenképpen hozzá kell járulnod gyermekeid külföldre viteléhez még akkor is, ha a gyermekelhelyezés jogilag nincs szabályozva. A két szülő egyetemlegesen felelős értük, bárkinek a háztartásában vannak. Ennek tudatában döntsön a feleséged!
2009. máj. 8. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Ne legyél annyira engedékeny a feleségeddel, mert a végén a gatyádat is lehúzza rólad! Egyébként nem viheti el a gyerekeket, csak ha Te is belemész a dologba. Szerintem egy ügyvédtől is kérj felvilágosítást a jogaidról. Egyébként kihez is megy a feleséged?????
2009. máj. 8. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Engedd el őket nyugodtan, de cserébe kérj te is két hetet, hogy elvihesd a gyerekeket nyaralni:) Így fer!
2009. máj. 9. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:
51%

Tökéletesen megértem, hogy téged, mint a gyerekek apját zavar, hogy ő csak úgy ukk-mukk-fukk kérdezés nélkül elviszi a gyerekeket Írországba. Ugyanakkor azt gondolom, hogy miután nem egy kiköltözésről van szó, hanem egy szimpla nyaralásról, ráadásul nem egy veszélyes háborús övezetbe, szerintem nem kellene ebből problémát csinálnod. A gyerekek nyaralnak egyet, 2 hétig jól érzik magukat, aztán hazajönnek, ennyi. Nem hónapokra mennek ki. Ne hergeld magad ezzel feleslegesen!!! A feleséged egész biztosan vigyázni fog rájuk, nem lesz semmi bajuk.

És hogy szabad-e beleszólnod? Ha hosszú időre mennének ki és te hónapokon kersztül nem látnád a gyerekeket, vagy kiköltöznének vagy egy tényleg veszélyes helyre mennének akkor teljesen egyértelmű, hogy SZÓLJÁL, mert ilyenben nem dönthet egyedül. De egy 2 hetes veszélytelen nyaralás miatt szerintem nem kell engedélyt kérnie. Természetes ez fordítva is igaz.

2009. máj. 9. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!