Ingatlanadó? Én komolyan nagyon félek már, ha ezt bevezetik, nem tudom mi lesz velünk.14/L
Így is alig bírunk megélni. Anyukám két helyen is dolgozik. És még így is el vagyunk csúszva mindig a számlákkal,sokszor enni se nagyin tudunk. Anya már idegileg ki van,h lehet viszi a bank a lakást,mert a hitelt se tudjuk már fizetni és eladni se tudjuk ezt a szemét lakást :(.Nagyon félek h ezek után mi jön,ha ezt is bevezetik. Sokszor hallom h anya sír esténként a helyzet miatt.
Apám nincs,lelépett vagy 8 éve,gyerektartást se fizet rendesen...
Mocsok banda!
Egyszer már megadóztak abból a pénzből, amiből nagy nehezen megvették a lakást, házat az emberek!
Elmondom, miért gáz:
Dolgozol a pénzedért, és leadózod, örökölsz, leadózod, veszel lakást, leadózod, bebútorozod, leadózod, felújítod, leadózod, fenntartod, fizeted az adót.
És most fizess ki rá még egy adót! :/
Engem csak az nyugtat meg hogy az emberek többségének kevesebb pénze van mint nekem így nem nekem kell kirobbantani a forradalmat, legfeljebb már csak csatlakozni.
Mondhatni nyudis helyzetbe vagyok mert mire nekem elfogy addigra elfogy az ország javának a türelme és ők majd elintézi ezt a léhűtő bandát.
Rossz ház, kétszer fizettettek érte már az évtizedek alatt ÖRÖKÖSÖDÉSI illetéket (több százezret, köznyomoronci fizetésből, már 2004-ben is alig ért valamit, csak a telek után kellett fizetni, részletre). Aki benne lakik a születése óta, két szobát tud belőle használni, annyira rossz, konyha és fürdőszoba pl. használhatatlan, tető is rossz. És ezért a "palotáért" kellene évente több százezret fizetni, kisnyugdijból!
Hogy rohadna meg Orbán és a bandája, miért nem a több százmilliós luxuspalotákat akarják adóztatni! Ja, azokban ők és a tolvaj, rabló "klientura" lakik!
tegnap 15.18-as: ha csendben maradtál volna, okosabb maradtál volna.
Nem a hitelről van szó te nagyagyú. Ha bevezetik, és a ti házatok/lakásotok beleesik a megadóztatott ingatlanokba, akkor fizetnetek kell. Tök mindegy, hogy a nagyokos anyás vett-e föl hitelt vagy sem, vagy rokkantnyugdíjas, vagy van-e i-phonod, vagy sem...és még sorolhatnám.
A kérdésre meg: ha bevezetik, forradalom lesz. Ezt már nem bírják az emberek. Hasonló lesz, mint gyurcsánynál....
ma 10:46
Akkor olvad el még egyszer mit írt a kérdező te nagyokos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!