Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen könyvet vegyek neki?

Milyen könyvet vegyek neki?

Figyelt kérdés

Anyukámnak szeretnék venni egy könyvet karácsonyra, de nem tudom, hogy milyet.43 éves, szeret szerelmes, állatos, úgymond női könyveket olvasni. Azt szeretném megtudni, hogy a vele egyidős nők, melyik könyveket olvasták szívesen... (Ha lehetne árat is írjatok.)

Köszönöm!:)

2011. nov. 6. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én anyukám Danielle Steel könyveit szereti nagyon, vagy 100 biztos van neki, ha nem több. Ennél nőiesebb könyvet nem tudok mondani. Én is olvastam párat, és tetszett, romantikusak, valamelyik vidámabb, van szomorú is meg mindenféle. Szerintem 1-2 ezer forint körül mozog, de valami nagyobb áruházban sikerült egyszer párszázért is venni. Meg Jane Austen könyvei is szuperek, csak ő 19.századi romantikus sztorikat írt. A Büszkeség és balítélet a kedvencem tőle, de a többi könyve is jó. Ezek olyan 2-3 ezer körül vannak, attól függ milyen borításban veszed.
2011. nov. 6. 15:57
 2/3 anonim ***** válasza:
És azt meg kihagytam, hogy az én anyukám is negyvenes, és ő is az ilyen erőszakmentes nyugodt női romantikus könyveket szereti. :)
2011. nov. 6. 15:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!:)

Neki is vannak Danielle Steel könyvei, szerintem azt veszek neki.:)

Köszi még egyszer!

2011. nov. 6. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!