Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire jó ötlet ha...

Tényleg ennyire jó ötlet ha anyu kiadja munkásszállónak a házat?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon rossz ötlet, mert csak rosszat hallottam erről. Olyanokról például, hogy totál lelakják az egész házat ilyesmi. Nem a munkásemberek ellen vagyok csak tényleg nem hallottam még jó tapasztalatot. Nagyon sok pénzt öltünk bele a felújításba és anyu fülébe bogarat ültettek evvel az ötlettel. Nem az ellen vagyok, hogy kiadjuk hanem, hogy nem mindegy kinek. Nagyon sok a kiadásunk és a kölcsön ezért valamit csinálnunk kell. Viszont egy olyan városba akar menni ahol maga az albérlet lenne már nagyon sok. Eladni majdnem lehetetlen, azt meg nem várjuk meg míg elárverezik.
2011. nov. 6. 12:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kiadható, mert mondhatnám jó helyen van. Eladni azért szinte lehetetlen, mert nem igazán van pénze az embereknek házat venni és már egy 12 milliós ház is soknak számít szerintem. A legtöbben albérletet keresnek, plusz ugye a munkások. Talán most anyu letett az ötletről,de majd kiderül.
2011. nov. 8. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!