Belemenjek egy ilyen kapcsolatba? 17/F
Összejöttem egy 28 éves nővel, akinek van egy 6 éves kislánya.
A nő nagyon bejön nekem külsőre és belsőre egyaránt.
A kislány viszont elég barátságtalannak tűnik.
Mi a véleményetek, mennyire működhet ez a kapcsolat?
"De egy 28 éves nőnek, akinek gyereke van, olyan férfira van szüksége, aki családfenntartó, tehát munkahelye van, gondoskodik a gyerekről. "
Miert? Szerinted eddig mibol éltek? Azontul is tudnak abbol, amibol eddig.
de hülye válaszok vannak itt is... ha a nő családfenntartót keresne, akkor nem egy 17 évessel kezdene. jó eséllyel önmagáért kedveli a srácot, pénze őnélküle is van.
olyan kettős mérce van ezen az oldalon, bezzeg ahol a 17 éves lány összejön a 45 éves tatával, ott mindenki biztatja, hogy csak a szerelem számít...
csak hogy most még a srácot is el kéne tartania a nőnek + a tanulását fizetni meg minden, mert gondolom a fiú szülei nem fogják sem anyagilag, sem máshogy támogatni ezt a kapcsolatot. a 28 éves nő meg menjen el pszichiáterhez, úgy látszik megviselte a válás és megborult kicsit.
és nem mindegy, hogy a férfi idősebb vagy a nő. ha fordítva lenne, akkor sem lenne jó, de egy fokkal mégis jobb lenne.
"csak hogy most még a srácot is el kéne tartania a nőnek + a tanulását fizetni meg minden, mert gondolom a fiú szülei nem fogják sem anyagilag, sem máshogy támogatni ezt a kapcsolatot."
Mégis ami eddig a srác eltartása és a tanulás finanszirozása volt, az mitol valtozna át a "kapcsolat támogatásá"-vá?? Ugy erted, ha ezentul eszik egy ebédet a fiú otthon, akkor azt nem magának eszi, hanem a kapcsolatnak? És ha igen, akkor biztos vagy abban, hogy erről minden szülő így gondolkodik, aki a világon van?
És ha igen, akkor avval egyutt jar az is, hogy a szülő nem tamogatja feltetel nelkul a gyermekét azokban a dolgokban, amiket ő választ magának?
Mert akkor nagyon el vagy nyomva a szüleid által, és szeretnem Neked elmondani, hogy az egeszseges csaladokban minden ellenkezőleg van, mint ahogy itt most kifejtetted.
35N
"Se haverok, se bulik, csak kötelesség.2
Olyan fura nekem, hogy a szerelmi kapcsolatot a kotelesseg kategoriaba soroljak sokan, sőt olyan valaminek mondják, ami leszivja az ember erejét.
Énnekem pont hogy ez a szórakozás, öröm es feltöltődés életterülete. Bulizni is kivel menjen az ember, ha nem a szerelmével?... Ha valakinek nincs párja, az el van vágva egy csomó szórakozási lehetőségtől, hiszen kivel menjen, és amiktől nincs elvágva, azt is kissé letörten és hiányérzettel lehet csak csinálni pár nélkül, sokak szerint nincs is értelme egyedül.
15-ösnek:
még forumon belul is!:)
Vesd ossze ezt a 2-t:
"De egy 28 éves nőnek, akinek gyereke van, olyan férfira van szüksége, aki családfenntartó, tehát munkahelye van, gondoskodik a gyerekről. "
"csak hogy most még a srácot is el kéne tartania a nőnek + a tanulását fizetni meg minden"
Döntődjön mar el, hogy a 17 evest eltartania kell-e a nőnek, vagy a nőt kell eltartania?:)
Nem tudom, miert merul fel, hogy barkinek is el kell-e tartania a masikat, meg hogy egyaltalan valtozas allna be az anyagi viszonyokban csak attol, hogy járnak?...:)
Szerintem ha 2 ember egyutt jár, attól még ugyanabból élnek, amiből eddig is. Vagy Nalatok nem így van, kedves ezt kétségbevonó Válaszolók?
22.44
Miért? szerinted nem költöznének össze a nővel, ha van neki saját lakása? és ha összeköltöznek, akkor gondolod, hogy a szülők majd küldik utána a pénzt meg minden? és ne haragudj de sem elnyomva nem vagyok, sem eltévedve, csak normálisan gondolkodok. mert az, hogy egy felnőtt nő egy kamasszal kezd ki az nem elfogadható, persze számodra talán igen, azért heveskedsz itt. és igen, egy szülő biztos nem nézné jó szemmel, ha ekkora korkülönbség van a fia és "barátnője" közt. ráadásul még egy gyereket is "kap" hozzá. én azért kiváncsi lennék rá, hogy 10 év múlva, mikor a nő 38 a srác meg 27, akkor is így gondolja-e majd. ja és tegyük hozzá, hogy akkor a nő lánya meg 16 lesz. majd lecserélheti a kedves mamát a lányára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!