Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy folytában ellenőriznek,...

Egy folytában ellenőriznek, megnézik kinek irok kivel hogy beszélek telefonon! 30 éves vagyok, és én vagyok aki 15 év után ott hagyta a barátját! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A testvéremhez költöztem,ő azt akarja hogy elfelejtsem a barátomat,de igy hogy ellenőriget (nem is kicsit)azt éri elhogy megutálom és visszatáncolok a barátomhoz!
2009. máj. 6. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Emlékszem rád. Ez azért tényleg gáz, miért hagyod? Felnőtt ember vagy.

Másfelől a felnőttséget az is mutatja, hogy nem azért írogatok az exnek és főleg nem azért megyek vissza hozzá, mert meg akarom büntetni az engem ellenőrző családtagjaimat.

Ettel ui csak magadat bünteted meg, de azt nagyon.

2009. máj. 6. 10:29
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Nem akarom bántani a családodat, biztosan szeretnek téged, de beláthatod te is, hogy ez az ő érdekük. Mármint, hogy ne menj vissza a barátodhoz és még véletlenül se vond meg az eddigi anyagi támogatást. A barátod nekik közvetlen veszélyforrás. Hiszen tudják a te elmondásodból, hogy nem tetszett a barátodnak, hogy őket támogatod anyagilag erőn felül. Tisztában vannak vele, hogy ha visszamész a barátodhoz, akkor ez változhat. Ezért nyilván minden eszközzel megpróbálják elérni, hogy ne tedd meg. De mivel felnőtt ember vagy, döntened kéne most már. Vagy menj vissza a párodhoz vagy költözz el a tesódéktól. Mert soha nem lesz másképpen saját életed. Minden hónapban le fognak húzni és nem tudsz saját lakásra félretenni. Aztán ha majd már terhes leszel a számukra, akkor finoman megkérnek, hogy költözz el. Így is, úgy is ez lesz a vége, próbálj meg jobban kijönni ebből a hülye helyzetből. Akárhogyis döntesz, lassan döntened kell! (én voltam a kedvenc beszólós kommentelőd :-D)
2009. máj. 6. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Örülök, hogy kitartassz és nem mentél vissza, látszik hogy erős az elhatározás, ahogy pedig telik az idő, egyre könnyebb lesz...viszont nem tesódéknál tudsz továbblépni, próbálj meg egy kis haladék időszak után saját lábra állni!
2009. máj. 6. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:
94%
Hát... 30 évesen ideje önálló életet kezdened. És akkor nem fognak ellenőrizgetni. Te még lélekben egy gyerek vagy. Fel kellene nőnöd, és rájönni, hogy felelős vagy a saját életedért. Ha "visszatáncolsz" a barátodhoz, az egyedül a te hibád lesz, és senki másé.
2009. máj. 6. 10:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom a második válaszadót miért kellett lepontozni!!!Sajnos régen megfogalmazodott bennem ez a családommal kapcsolatban!Sose voltam egy határozott személyiség!És nem azért "táncolnék vissza" a páromhoz hogyacsaládomat büntessem,de azért jöttem el hogy jol érezzem magam,de ez a folytonos ellenőrzés már az agyamra megy!!!!Meg semmi nem jo!Az se hogyan mosogatok vagy mit és hogyan eszek!!!
2009. máj. 6. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!