Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen fontos az autó...

Miért ilyen fontos az autó egy 18 éves lánynak?

Figyelt kérdés

A 19 éves lányomnak nemrég vettünk egy autót mert egy másik városban jár egyetemre, és így kényelmesebben tud hazajönni.

Nemrég előállt a 18 éves lányom ,hogy neki is kell egy autó, de ő még nem akar egyetemre menni ezért nem is értem ,hogy miért kell neki.

Egész nap ez megy ,hogy "Apa nekem miért nem veszel autót".

"Ha Annának tudtál venni akkor nekem is tudnál"

Nem érti meg ,hogy csak akkor veszek neki ha végre elkezdi az egyetemet.

2011. okt. 31. 18:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
71%
a legjobbat. de nem elkényeztetni... 24 fős a csoportunk. mindegyikünknek a legjobbat akarják a szülei. még sincs saját autója egyikünknek se,pedig vkik másik megyéből jönnek. beköltöztünk koleszba meg albiba.
2011. nov. 1. 00:11
 22/26 anonim ***** válasza:
93%
Igen a legjobbat akarják, de alapvetően egy ember a saját lakhelyéért vagy egyéb luxuscikkekért mint az autó meg szokott dolgozni ezáltal értékesnek tartja majd és megbecsüli, nem lepődöm majd meg ha a gyerekek majd egyszer előjönnek hogy apu fizesd már a rezsimet is akkor.
2011. nov. 1. 07:11
 23/26 anonim ***** válasza:
43%

És egy autóban mégis mi az elkényeztetés? Nem sokkal drágább összeadva, mint egy albérlet..

Attól, hogy nektek nincs, még nincs elkényeztetve, akinek van.

Nálunk is sok mindenkinek van, olcsóbban kijönnek vele, mintha vonattal járnának.

2011. nov. 1. 17:24
 24/26 anonim ***** válasza:
80%
Ha megvannak a képességei ahhoz, hogy bekerüljön egy egyetemre, akkor végül is ez egy jó feltétel, de esetleg ha megtesz mindent, és mégsem kerül be, akkor elég negatívan érinthetné. Azért, hogy bulizni járjon vele, és még évekig belőletek éljen úgy, hogy csak lazul, ne vegyél neki. Ha nem is akar egyetemre menni, mondd meg neki, hogy akkor vállaljon munkát, és legalább tartsa fenn magának a kocsit, ha vennél neki. Ez szerintem egy elég korrekt ajánlat lenne.
2011. nov. 1. 19:37
 25/26 anonim ***** válasza:
53%
Gondolom nem egy 40 éves autót vett a lányának, tehát drágát kapott. Drága dolgok, elkényeztetés...
2011. nov. 1. 21:37
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha szüksége lesz rá, akkor lesz. Azért, hogy összetörje magát, vagy felvágjon vele, minek?
2011. nov. 2. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!