Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinek arra van ideje...

Mindenkinek arra van ideje amire akarja, vagy ez butaság?

Figyelt kérdés

Természetesen nem arra értem amikor valaki 24 órából 23-at dolgozik.

Ti hogy vagytok ezzel? A család, párkapcsolat mindegy, hogy mire értem. Vajon igaz ez?

2011. okt. 30. 20:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Mindenre van időm,és nincs kivel eltöltenem.Ha 12 órát dolgoznék,akkor is így volna.

:(

2011. okt. 30. 21:25
 12/22 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ezt mondani, és komolyan is gondolom. De ha az utolsó pillanatról van szó, bármit meg tudok tenni akármilyen sok dologról is van szó. Pl nem megyek bulizni ha másnap zh van (egyetemista vagyok), inkább nyugiban tanulok otthon. De egyik vizsga előtt muszáj voltam elmenni egy szülinapra ami estétől reggelig tartott mert megígértem, mellette megtanultam 2 nap alatt egy 25
2011. okt. 30. 21:31
 13/22 anonim ***** válasza:
egy 250 oldalas könyvet is. Szóval igen, mindenkinek arra van ideje amire akarja, a többi csak kifogás. bocs, véletlen elküldtem hamarabb az előző részét.
2011. okt. 30. 21:32
 14/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy aki ezt mondja, az csak nem akar gonosz lenni, és azt mondani, hogy semmi kedve most a másikhoz, inkább olvasna és döglene egy kicsit.
2011. okt. 30. 22:06
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem így van. Pl. van egy pepecselős hobbim. Ismerősök látták a dolgokat, amiket csináltam, és azt mondogatták, hogy nekik erre sosem lenne idejük. Kérdezi az egyik, hogy ezt mikor csináltam, erre én azt válaszoltam, hogy szombat reggeltől délutánig. Aztán rám nézett "óóóh, én akkor olyan másnapos voltam, hogy nem is tudtam magamról".
2011. okt. 30. 22:56
 16/22 anonim ***** válasza:
76%

Én viszont attól kapok idegbajt, ha valaki a drága időmet akarja beosztani. Senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy én most dögleni akarok-e otthon a tv előtt, vagy belevetni magamat az éjszakába egy üveg vodka társaságában.

Egyetemen tanulok, reggeltől estig bent vagyok, plusz mellette még 20 órában dolgozom és TDK-zok mellette. Imádom amikor közlik, hogy igenis ráérek szerda este 7-től 1-ig, mivel befejezem az egyetemet 7-kor (nem ettem egész nap mondjuk), elmegyek velük bulizni, hazamegyek, dolgozom még 2-3 órát, lefekszem aludni, majd frissen és üdén belibegek reggel előadásra, hogy a sok jóságot a fejembe tömjék. És mindemellett 100%-os teljesítményt nyújtok mindenhol. Persze.

Igen, mindenkinek arra van ideje, amire akarja, és hogy mire, ahhoz senkinek semmi köze.

2011. okt. 30. 23:31
 17/22 anonim ***** válasza:
Arra szervezunk idot amit AKARUNK. Csak keves dolgot akarunk igazan:)Vagy kevesbe tudnak egyesek akarni:)
2011. nov. 24. 21:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Meséljétek már el nekem, hogy amikor reggel 5:50-kor keltem és este 11-kor értem haza, akkor hogy lehet volna időm másra? :D
2011. nov. 24. 21:18
 19/22 anonim ***** válasza:
Mindenkinek arra van ideje, amit elég fontosnak tart ahhoz, hogy szakítson rá. Persze, ha hosszú időn például több hónapon át nem teszi meg, azt amiről azt állítja, hogy nincs rá ideje, akkor nem akarja megtenni. Ezt pedig udvariasságból nem akarja bevallani tehát becstelen azzal szemben, akinek ezt a kifogást mondja.
2021. nov. 12. 13:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Mindenkinek arra van ideje, ami fontos neki. Mindenki csak azt akarja megtenni, ami fontos a számára. Tehát, amire nincs ideje az nem fontos neki, ami nem fontos neki, azt nem akarja megtenni. A saját időbeosztásáért mindenki maga felelős. Az indoklások átlátszó kifogások, ezért nem számítanak. Ha nagyon elfoglalt, akkor lehetsz vele türelmes maximum 4 hónapig, de ne hagyd, hogy kihasználja a jóindulatodat és a jóhiszeműségedet. Más lapra tartozik, hogy miért becstelen veled és a nemleges válaszát, miért nem akarja megindokolni.
2021. nov. 15. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!