Másnak is van ilyen beképzelt apja? 22/F
Figyelt kérdés
Fogorvosnak tanulok.
Apám sebész és állandóan azzal hergel engem ,hogy én nem is orvos leszek hanem csak egy "fogkovács".
Nagyon idegesítő.
2011. okt. 28. 23:49
11/16 anonim válasza:
sajnállak kérdező :(
apádnak meg monnd meg, hogy ő meg "csak" egy seb össze varró
12/16 anonim válasza:
apádat oltsd be, hogy ő meg csak egy hentes! :P
a Másnaposokban is folyton ezzel cseszegetik a Stu-t, hogy nem is orvos, csak fogorvos. :)
ha abból indulok ki, hogy a fogorvosom egyedül sokkal többet tett értem, mint az összes eddigi más szakorvos életemben, akkor melletted állok. pedig nem egy orvost megjártam már sajnos...
13/16 anonim válasza:
Képzeld az én apám még snob is.Úgyhogy képzelheted...
14/16 anonim válasza:
A fogorvosok eddig velem mind kedvesek voltak, a sebészek meg hentes barbár állatok, már elnézést. Okos emberek, tisztelem is őket emiatt, de beképzelt se**fej a 90%-uk, és szerintem a Te apád is az. Már elnézést.
15/16 anonim válasza:
Ja, és nem az iskolától lesz valakiből ember. Szerintem te 8 általánossal is jobb és sikeresebb ember lennél mint az apád, éppen ezért féltékeny rád.
16/16 anonim válasza:
Fenyegesd meg, hogy otthagyod az egyetemet, és elmész kovácsnak, ha még egyszer ilyet mond! :D
Csak befogja ezek után.
Tényleg azóta változott a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!