Férfiak! Megbocsájtanátok, ha a nő nyakon öntene vízzel, mert nem tetszik, amit mondassz? Vagy hogyan reagálnátok?
Akkor ebben a formában a leöntés is természetes reakció volt azt hiszem.
A feleség
Gondolom rosszul volt...
A feleség
Nem, mert te észnél voltál. Szerintem egy kicsit kockázatos lépés volt. Azt előfeltételeztem, hogy mindenki így reagálna. Mármint pofonnal, ha leöntik. Én biztos. Ha állnék annyira a lábamon:)
De szerencsére a múlté ez az egész.
De nem féltek, hogy megismétlődhet?
Sztem ez a szitu egy folyamat resze, sajnos igy alakult.
Ha a parom elmegy szorakozni (3 honapban 1-szer),akkor en keszulok a masnapra, mivel megerto vagyok a bulival kapcsolatban, ezert megerto vagyok a masnappal kapcs.ban is. Ilyenkor fozok neki egy jo kis ebedet es hagyom,h osszeszedje magat. (kb 1.5 ora alatt ujra emberi format olt)
Megbeszéltük, elfelejtjük. Szerencsére én olyan vagyok aki nagyon tud felejteni. Persze elfelejteni nem fogom a szó szoros értelmében de 1 év múlva már nevetni fogok az egészen.
És igen, szeretem még mindig. De ez nem úgy megy, hogy tegnap még szerettem de ma már nem. Az nálam egy folyamat, hogy valakit már nem szeretek.
A feleség
Ez lenyeg! :)
Egyszer mikor kicsi voltam, anyukam osszeveszett apuval sutes kozben,majd anyu megdobta aput tojassal, amire apu kinyiotta a hutot es a maradek tojast egyenkent hozzavagta anyuhoz.Anyu nagyon sirt. Azota egy csomo csaladi vacsoranal szobakerult, jokat nevettunk rajta, apu mindig mondja anyunak,h `azota ilyen szep fenyes a haja!`
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!