Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS. Megcsal a barátom? Te...

SOS. Megcsal a barátom? Te mire gondolnál ha nem menne haza éjszakára?

Figyelt kérdés
álmomba nem gondoltam volna róla. ha vele vagyok rendes, figyelmes, szexbe is nagyon figyelmes velem, nem kap titkos telefonokat szabad idejét velem töltötte esténként. igaz viharos a kapcsolatunk de nem nézném ki belőle most mégis hihetetlen zaklatott vagyok. 2-3 hetente eltűnik egy éjszakára nem tudom hova. régen szétmentünk 1 hónapra akkor azt hittem nője van de most h együtt vagyunk megint eltűnt. ma sem jött haza, írtam neki de nem jelentkezik. nem tudom mit tegyek, bizonytalan vagyok, arra gondolok h másik nővel van. mit csináljak? hol lehet éjszaka, hol töltheti? szerintetek megcsal, ilyen ritkán találkozik egy másik nővel? egy lakótömben lakunk és láttam h estére haza jött. nem furcsa ez kicsit?
2011. okt. 27. 01:00
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
és ha írok neki kedveset ő meg mást kúrogatott este még jobban lejáratom magam. megérzés, mert ismerem ő nem ilyen link, ehhez nyomós ok kell h nem keresett
2011. okt. 27. 13:07
 32/39 A kérdező kommentje:
azért vagyok így kiakadva mert valamilyen szinten szeretem. és fáj h így eltűnt. lehet megharagudott az sms-emre amibe megvádoltam de ezen nem hiszem h így megkellene h eltűnik. na mindegy majd megírom a fejleményeket
2011. okt. 27. 13:12
 33/39 anonim ***** válasza:

Nyomós okot mondtam kettőt is, hogy miért nem keresett. És senki sem azt mondta, hogy írd, neki, hogy üntyőkém-püntyőkém, de szeretlek, merre jársz.

De azért mondjuk várhatnál, amíg előkerül azzal, hogy kirúgod. Szüleivel még soha két szót sem beszéltél, hogy nem hívhatod fel őket, hogy aggódsz, mert nem reagál? Egyébként én a helyedben simán most azonnal megpróbálnám felhívni. Ha felveszi, legalább megtudod, merre járt, ha meg nem, akkor híd fel a szüleit, hogy aggódsz.

És egész éjjel az ajtaját lested, hogy tudod, hogy még nem ért haza? Lehet hazament amíg te aludtál. Lehet 7 méter mélyen alszik az ágyában órák óta.

2011. okt. 27. 13:16
 34/39 A kérdező kommentje:
kocsija nincs a helyén
2011. okt. 27. 13:26
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

óóóóó, ba...meg!!!! De komolyan. Berúgott, és taxival jött haza, kocsija meg a kocsma előtt áll. Valaki beállt a helyére éjjel, ő meg amikor hazajött máshova állt, karambolozott, és kórházban van, ellopták a kocsiját, és a rendőrségen van. Most így hirtelen ennyi jutott eszembe fél perc alatt. Még egy: Családjában történt valami, és most kisebb gondja is nagyobb, mint a te rinyálásod. Mondjuk apukája haldoklik, te meg smsben gyalázod, meg még szakítasz is vele.

De tudod mit? Csinálj amit akarsz, a te dolgod. Ha meg félrement, őszintén szólva nem is nagyon csodálkoznék.

2011. okt. 27. 13:31
 36/39 anonim ***** válasza:
Nem tudsz átmenni hozzá? Biztos nem ment haza?
2011. okt. 27. 13:35
 37/39 A kérdező kommentje:

na felhívtam hogy pontot tegyek az ügy végére. állítása szerint tegnap este elment egy régi ismerőséhez akinél vacsorázott majd ott is aludt. az sms-re meg azért nem reagált mert nem akart vitát generálni és állítása szerint megvárta míg lenyugszok. én véleményem szerint valamit azért írhatott volna.

ennyi

2011. okt. 27. 13:51
 38/39 anonim ***** válasza:

ne bántsátok szegény kérdezőt, van elég baja!

Mondjuk ez nem rossz ötlet hogy menj át hozzá, lehet bepiált, és olyankor a telefont sem hallja, van ilyen!

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is az a gyanum,nővel volt!

De ne legyen igazam.

Várjuk a fejleményeket.

Amugy mikor hívtad utoljára?

Van iwiwen? Ott megtudod nézni hogy mikor lépett be mostanában!

2011. okt. 27. 13:57
 39/39 anonim válasza:
De érdekes sztori...mi lett belőle ezt követően ?
2021. nov. 19. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!