Meddig "kötelező" egy nőnek sírni egy férfi után?
Csak úgy kíváncsiságból érdekel a véleményetek.
Arra gondolok, hogy például van egy barátnőm, aki már 1 éve szakított a barátjával, és azóta nem talált senkit - nem tudom, keres-e. A baráti társaság persze rögtön elkezdte őt sajnálni, mennyire befordult, magányos lehet, miegyéb.
Ugyan akkor ott a másik fele, egyik ismerősöm a napokban hagyta el a férjét (egy régóta haldokló házasság után), és mindenki a szájára vette, mert 4 hónap után talált magának párt.
Akkor most mi van? Miért nem lehet elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák? És nincs két egyforma kapcsolat sem?
Ti mit tapasztaltok?
21:46 - úgy :)))
A kérdést annak kapcsán tettem ki, mert nonszensznek gondolom, hogy a külvilág ilyen szinten behatással van az emberi kapcsolatokra.
A párom előtt volt fél év, amikor én is egyedül voltam, és nem is kerestem senkit, mert jó volt úgy nekem. Ezt sem értette meg szinte senki.
A másik fele a dolgoknak, hogy miért kell bárkinek is foglalkoznia mások szerelmi életével?
én nagyjából 1 hetet sírtam a 9 hónapos kapcsolatom után.
aztán megismerkedtem egy másik férfival és és rá 3 hétre össze is jöttem vele.
pedig iszonyúan szerettem az előző barátomat is.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!