Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány családtagod, barátod...

Hány családtagod, barátod költözött külföldre az utóbbi pár évben?

Figyelt kérdés
Én most gondolkodtam rajta, hogy nekem rengeteg! Olyan 20 körül összesen, de ezek csak azok, akikkel amúgy is rendesen tartom a kapcsolatot, távolabbiak, akikkel csak ritkán, szintén vannak jó páran. Meg hát barátok is. Mi is gondolkodunk rajta, eddig az tartott vissza, hogy bár jobban élnénk, de ott lennénk egyedül, mint az ujjunk, így vállaljak gyereket, hogy nincs ki segítsen, vagy kire bízni stb. Aztán rájöttem, hogy a fenét, lassan annyi családtagom él külföldön, mint itthon, és most úgy néz ki, hogy a szüleim is mennek. Mikor így bele gondoltam én nagyon meglepődtem, hogy mennyien elmentek.
2011. okt. 25. 07:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
ava87, nekem is így volt. Csak ugrottak be, hogy jaj ők is, ők is, tényleg ők is. Na meg ők is. Én teljesen elcsodálkoztam, mikor összeszámoltam. De ha belegondolok lehet, hogy van aki be sem ugrott hirtelen.
2011. okt. 25. 10:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Rengetegen!

Több ismerős család költözött ki közösen, sok olyan is van, aki egyelőre egyedül ment, és megteremti az alapot arra, hogy a többiek majd utána menjenek.

Én is szeretnék menni! :(

2011. okt. 25. 10:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az unokatesóm ment ki a barátnőjével. Más rokont nem tudok, bár elég kicsi a család. Barát, ismerős viszont sokan, főleg az egyetem után, mikor nem tudtak elhelyezkedni. És sokan kint is maradtak.
2011. okt. 25. 10:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk rokonsagbol csak egy csalad meg tobb evtizede svedbe.

Anyum baratnoje szokott meg kanadaba meg ide oda menni.

En vagy jovo nyar vegen vagy 5 ev mulva koltozom UK-ba.

Nem tudom h megmerjem-e lepni h most megyek ki tanulni- habar lassan szinte semmi nem kot mar ide, a csaladomtol kulon elek 13 eves korom ota kiv. par ev. Anyamat latnam max. ritkabban, mert vele azerr hetente 1-3x talalkozom.

Az egyetemi ismerosok annyira nem tartananak vissza, csak a gimis baratnom

hianyozna, de o nagyon.

Nem tudom h meg merjem-e lepni.

/jah es vegulis 1 ismeros meg van Londonban, szal nem is lennek annyira maganyos

:)/

2011. okt. 25. 12:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

èn màr 8 ès fèl ève kint èlek, de ahogy most szàmolom legalàbb 20 ismerosom van aki kulfoldre koltozott.

Ja ès az unokatesòm is kint èl pàr ève.

Sokan meg tervezik.

2011. okt. 25. 12:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy család ment Kanadába, az unokatestvéreim meg az anyjuk és a nagymama. A többi eleve külfödön született. Én is mennék majd ha eljön az idő.
2011. okt. 25. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!