Harmincas pasinak jó lenne egy plüssmaci közös fényképpel karácsonyra?
Te ugye 16-17 éves lányka vagy?
Ha nős a pasid, akkor úgyis kivágja az első kukába a medálkát is, a macikát is..
Jézus ne....
A plüsst megmagyarázták az előttem levők, hogy miért gáz.
A medál...hát ez a 'szeretlek'. Csajnak is gicces, hát még pasinak. Én az exemnek olyan medált csináltattam, amin az én képem van (a kedvence) viszont csak akkor látszik, ha úgy esik rá a fény. Semmi szöveg. Oké tetszett neki, de sose hordta és nem mellesleg egy vicces pólónak jobban örült.
Használd a fantáziád és vonatkoztass el ezektől az csöpögős, béna ajándékoktól. Karácsony lesz nem Valentin-nap... Még arra is erős, de az amúgy is egy szirupos ünnep.
És ez nem lelketlenség. Inkább most mondják meg idegenek a véleményüket, minthogy karácsony után sírj itt, hogy a pasid milyen lelketlen mert nem is örült az ajándéknak.
azon gondolkodom, hogy a költségvetésed kicsi vagy tényleg ennyire romantikus lélek vagy. Ha az utóbbi és mindenképp képet akarsz, akkor (legalábbis szerintem annyira nem rossz ajándék még egy férfinak sem) gravíroztass képet üvegkockába (3d-s gravírozás) Nem tudom mennyire ismered és tetszik e neked ez a verzió, azonban kissé költséges, de üvegméret függő az ár is.
itt egy link, ha nem tudod mire gondolok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!