Kiderült hogy a hugom a neten árulja magát. Ledöbbentem. Elmondjam anyáméknak? Csak akkor arra is választ kell adnom miért nézek ilyen oldalakat
Figyelt kérdés
Haverral felhvattam frankón mondta fél óra óra mennyi extrák.Féltem a hugom de ki tudja mióta csinálja2011. okt. 22. 19:59
41/46 anonim válasza:
igény az mindig lesz rá, de attól még én a k*rvákat nézem le, mert ők az üres semmik... utálom azokat is, akik még sajnálják őket, mintha bárkinek is ez kötelező lenne, mert nincs más út...
42/46 anonim válasza:
Basszus, 17 évesen lakásra gyűjt...
Nagyon gáz.
Végül mi lett a dologból? Megbeszéltétek?
43/46 anonim válasza:
Az én anyám kihajítana az ablakon, apáról ne is beszéljünk.Mond el apukádnak, mindenképpen.
44/46 anonim válasza:
Mi volt, mi volt? Már több hónapja volt a dolog, elmondtad aztán valakinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!