Írnátok nekem (szép! ) magyar eredetű női és férfi neveket?
Figyelt kérdés
Nem latin, német, héber etc. eredetűekre vagyok kíváncsi mint pl. Viktória, Gerda, Rebeka, Olga stb.
Köszönöm.
2011. okt. 22. 08:05
31/48 anonim válasza:
Árpád, Csaba, Botond, Hajnal, Hajnalka, Ajándék, Gerle
32/48 anonim válasza:
Még a Nimród is tetszik, bár az eredete bizonytalan. Barátnőmék fiát így hívják és Nicinek becézik (2 éves).
33/48 anonim válasza:
Nálunk meg a kutyát hívják Nimródnak.
Hadúr, az szép magyar név. ;) Tiszteletet parancsol. Igazi kis fiú név.
Ja és a László nem magyar eredetű név. :D
34/48 anonim válasza:
Most nevetni fogsz, de a szomszéd kutyája Hadúr.
35/48 anonim válasza:
Van ismerősöm ahol a kislányt Ajnának hivják és Csengének. De van olyan is akinek a fiát Boldizsárnak, nagyon illik a vezetéknevéhez. Hortenzia, a legszebb név, mert nagyon passzol itt is a vezéknévhez. Zétény ez is szép név, zsombor is jó. Mos egyelőre ennyi. De van Koppány és Farkas is, ezek nem tetszenek.
36/48 anonim válasza:
Lehet nem mind magyar eredetü név amit irok, de nekem ezek tetszenek. Fiuk: Sámuel, Dániel, Ágoston, Domonkos, Botond, Bendegúz, Boldizsár, Zétény, Szilveszter, Mátyás, Martin. Lányok: Rozália, Hortenzia, Zita, Sára, Zsófia, Anna, Rebeka, Franciska, Angelika, Jázmin, Lilla, Lili, Gizella, Titanilla, Yénia, Edit, Csilla, Petra, Fatima, Friderika.
38/48 anonim válasza:
Nekem ezek a magyar nevek tetszenek:
Lány: Réka, Emese, Boglárka, Hajnal
Fiú: Csaba, Árpád, Levente, Nimród, Botond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!