Hogyan kell "kettészakadni"? Vagy legalábbis 2 helyen lenni egyszerre.
a családom "kettészakadt" és úgy látszik nekem is kéne...de hogyan? Nem tudok megfelelni az elvárásaiknak... nem tudok 2 helyen lenni...nem tudok mindenkinek megfelelni... hogyan csináljam? Miért nem értik meg? Miért nem?
a késői írásom oka,hogy nem tudok aludni x)
csak jár az agyam,de nem tudok rájönni a megoldásra...
Ne akarj kettészakadni. A családod a családod és mindíg az is marad, de te önálló egyéniség vagy. Elsősorban magadnak kell megfelelned és nem a családodnak. Azt vizsgáld meg, hogy neked mi a fontos, mi a fontosabb és aszerint cselekedj. Ne akarj mindenkinek megfelelni, mert az lehetetlen és egész életedben boldogtalan leszel tőle.
Magadnak akarj megfelelni, annak ami neked fontos.
"a családod a családod és mindíg az is marad" na persze... Bocsi,én fogalmaztam rosszul. Ez már nem is család... A szüleim elváltak és ezért kéne "kettészakadnom". Mind a 2-en elvárják,hogy velük legyek. DE ez nem lehetséges és ez itt a gond... ezt egyikük sem érti meg... hogy 2-en vannak szülők
na ez most nagyon nem lett értelmes XD
Nem tudom,hány éves vagy..
Annak idején az én szüleim is elváltak,hosszú évekig pereskedtek egymással(válás,vagyonmegosztás,gyerekelhelyezés többször is),sok mindent megtettek azért,h a másik felet lejárassák előttünk,többször kerültünk választás elé,ez mind-mind szörnyű volt;megértelek.
Ma úgy látom(30-on túl,3 gyerekkel),h minden gyereknek joga van mindkét szülőjéhez!Sajnos a válófélben lévők sokszor felhasználják gyermekeiket,h a másikat bántsák,v.zsarolják,v.különböző előnyökhöz jussanak.Én azt gondolom,h próbáld magad -amennyire tudod-függetleníteni az ő problémáiktól(mert ez az ő konfliktusuk,nem a tiéd!),szeresd,és fogadd el mindkettejüket(ha tudod).Ne hagyd,h eszközt csináljanak belőled,próbálj semleges maradni!
Vigaszul még annyit,hogy idővel csitulni fognak valószínűleg.Ja,és keress egy embert,akinek a támogatására számíthatsz(nagyszülő,nagybácsi,tesó,barát stb.)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!