Mit gondoltok a szerelemről? Hogyan vélekedtek róla?
"sajnos egy másik férfihoz húz a szívem, akinek szintén párkapcsolata van, és tudom, hogy soha nem hagyná ott a párját miattam, és nem is érez a szexuális vonzalmon kívűl semmi mást irántam."
Olyan férfit ne sajnálj, hogy nem lett a tied, aki képes másra ráizgulni, miközben párja van.
Én is voltam olyan helyzetben, hogy olyan sráccal jöttünk be egymásnak, akinek barátnője volt. Némi huzavona után nem hagyta ott a csajt miattam (pár év múlva más okból szétmentek) és utólag azt mondom, hála a jó égnek!!!! És kérdezem magamtól, hogy lehettem ilyen hülye, hogy ilyen csapodár alakra csorgattam a nyálam???? Azért az már elmond elég sokat a jelleméről, hogy párkapcsolata van, és közben mással flörtölget - még ha Te is vagy az a "más."
Igen, szép érzés, de egyszer elmúlik. Írta az egyik válaszadó, hogy ő csak akkor tud szerelmes lenni ha már megszerette az illetőt. Én is így vagyok vele. Szép dolog a szerelem, de csak akkor ha tudjuk azt kezelni. Igen, kezelni kell bármennyire is hülyén hangzik.
Én úgy vagyok vele-pedig nem vagyok egy pesszimista ember, hogy ami egyszer elkezdődik egyszer vége is kell lennie.
Mint gondolok róla: szerintem egy szörnyű betegség.
Hogyan vélekedek róla: bár soha ne tudtam volna meg, milyen ez az érzés.
feniletilamin
Aki hírességekbe szerelmes, és elmúlt 12 éves, annak a fejében komoly problémák vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!