Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a viszonyotok vejetek/m...

Milyen a viszonyotok vejetek/menyetek szüleivel?

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 07:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó.
2009. máj. 2. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:

A férjem oldaláról sajnos anyósomat még nem ismerik a szüleim. Esküvőnkre nem tudott eljönni, mert nagyon beteg, amúgy meg elválasztja őket egy határvonal, nameg jópár km.

Bátyámék részéről már most jól kijönnek egymással, de nem is csoda. Hamarosan (1hét) már sógornőmnek a szülei fantasztikusan jó fejek :)

2009. máj. 3. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Jó, de távolságtartó. Én nem akartam soha szorosra húzni a kapcsolatot, mert irtózom a "szülői értekezlet"-től. Nekem senki ne panaszkodjon a gyerekemre. Ha a gyerekeknek bajuk van egymással, oldják meg. Ha panaszkodni akarnak, jöhetnek, de csak kizárólag együtt, kézen fogva.
2009. máj. 7. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!