Mit gondolsz? Maradjak még egyedül, vagy keressek valakit görcsösen?
Alapjába véve egész jól elvagyok, el tudom foglalni magam amióta szingli vagyok (már fél éve), tehát nem unatkozok..
De néha jön az a rossz érzés, hogy nincs akit ölelgessek, csókolgassak, elmenjünk valamerre, romantikázzunk.. Szóval értitek..
Regisztráltam egy társkereső oldalra, hátha belefutok 1-2 srácba, akik jó fejek, és talán összejöhetne valami.. El is kezdtem beszélgetni kb 5-tel (akikkel egész jól megértettük egymást, helyes volt..), de kb 3 nap után már msn-en is meguntam őket.. Mi lett volna, ha találkozok velük.. :/ Na ilyenkor úgy érzem, hogy nem kell nekem még senki. De tisztában vagyok azzal, hogy ez nem fog változni, mert az utolsó srác volt nekem az Igazi és én is neki, és Ő a tökéletes, és nem tudok lejjebb adni az "elvárásokból"...
17/L
16:38 Lusta vagyok leírni, hogy mit éreztem/érzek azért a srác iránt.
16:40 Ne magadból indulj ki. Ha neked a kettesben töltött idő csak a szexet jelenti, akkor igazán sajnálatra méltó vagy.
17:08 Köszönöm, a szellemi szintem szerencsére nem épp alacsony. Egyszerűen csak unalmas volt számomra mind az 5, mert sokkal érdekesebb volt az Igazi. De ezt le is írtam a kérdésemben, láss egy kicsit a szavak mögé.
Többiek: csak azért regisztráltam, hátha rám ír valaki.. De ha görcsösen keresnék, akkor folyamatosan ezen járna az eszem, én keresgélnék..
Ha görcsösen keresed, akkor tutira nem találsz senkit!
Én eljutottam odáig 22 évesen, hogy nem érdekel, nem kell kapcsolat, csak a munkának akarok élni. Majd 30-35 évesen elgondolkozok újra a dolgon. Férfiként különben is jobbak az esélyeim abban a korban.
17:08 szerintem nem a te szellemi szintedet ócsárolta, hanem a fiúkét, mert azt írta, ha jól olvastam, (fáradt vagyok már), hogy a fiúknak csak szexre kellettél volna és nem beszélgetni...értelmezz.(bocsánat, hogy beleszólok, csak ezen megakadt a szemem)
a kérdésedre válasz: én is 17 éves vagyok, nem kell kapirgálni a fiúk után, majd jön valaki akivel tudsz beszélgetni, addig élvezd, hogy egyedül vagy, én is lassan 1 éve vagyok együtt barátommal és úgy ismerkedtünk össze, hogy épp a "szinlgi" korszakomat élten/tomboltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!