érdekes hozzászólások. én meg vagyok győződve hogy egy szép és okos lány pik-pak talál magában párt. feltéve ha reálisak az igényei, vagyis ha van ilyen férfi a Földön...
2011. okt. 12. 08:28
22/27 anonim válasza:
Én nem vagyok a legszebb, van rajtam pár pluszkiló, mégis mindig könnyen találtam párt, 14 éves korom óta alig 1-1 hónapot voltam egyedül. Most olyan vőlegényem van, akiért bármelyik csaj összetenné a két kezét. És engem imád, el is jegyzett pár hónap után, össszeköltöztünk, keszülünk az esküvőre.A szép barátnőim meg vagy egyedül vannak, vagy állandóan problémáik vannak.
2011. okt. 12. 08:38
23/27 anonim válasza:
Modellkedtem, nyertem iskolai szépségversenyt, bál szépe, stb. Nagyon nehéz volt párt találnom, mármint normálisat. Az én hibám is volt, eleinte magasra tettem a mércét, vagy túlzottan szerettem az illetőt, akiről azt hittem, ő az igazi. Aztán hozzámentem egy fiúhoz, akiről azt hittem, hogy normális, hogy imád, hogy vele minden jó lesz. Sajnos ő meg (két gyerek után jöttem rá) gyakran más szoknyák után járt... szóval nem az számít, ki hogy néz ki, tényleg a belső értékek az igazán fontosak, már ha komoly kapcsolatot akarsz.
2011. okt. 12. 09:32
24/27 anonim válasza:
ma 09:32
Van, hogy pont ezért nehéz. Én nem külsőleg tettem magasra a mércét, persze kellett az, hogy vonzódjak testileg az illetőhöz, de általában nem a tipikus szépfiúkat, vagy edzőtermi izomkolosszusokat választottam, sőt még csak nem is a jómódúakat.
Én belsőleg tettem magasra a mércét, így olyat kellett találnom, aki ilyen szempontból megfelel és akinek én is megfelelek belsőleg.
Nem volt könnyű.
2011. okt. 12. 10:19
25/27 anonim válasza:
Nem.
2011. okt. 12. 11:09
26/27 anonim válasza:
Engem szepnek mondanak.
Ha tarsasagban feljon h nincs baratom mindig meghokkennek joparan. De hh nincs? Egy ilyen lanynak miert nincs?
Mar sokat gondolkodtam rajta. H h lehet h csunya - bocsanat, tudom nem csak a kulso szamit- lanyoknak van baratjuk es nekem nem, de rajottem en vagyok a hibas...
Tul nagy a merce es nem feltetlenul kulsosegekben, pluszba az E.Q.-m a beka segget verdesi.
Szoval a szep nok mindig talalnak part?
Nem. Kb. Annyi elonyunk van h rankneznek, de utana a belso ertekelnel ugyanolyan esellyel indulunk mint barmely mas halando...
/jah es sosem jarnek olyannal aki a kulsom miatt van velem, rengeteg torodesre lenne szuksegem- pont a fentebbiek miatt- es ha erzem h vki csak kirakatbabanak akar az mehet a picsbe.../
2011. okt. 13. 07:35
27/27 anonim válasza:
Ha realisak az elvarasaik, akkor gyakorlatilag igen. Akkor van baj, ha tulzottak az elvarasaik es nem tudjak, mit lehet eklvarni egy elo, hus-ver embertol, akkor nem talalnak es sirhatnak. Vagy esetleg akkor, ha nagyon passzivak. Amugy konnyu dolguk van, sok figyelmet kapnak, nepszeruek, sokan beszelnek veluk stb... En igy latom 29F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!