Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Anyum nagyon azt akarja, hogy fősulira vagy egyetemre menjek, én viszont egyre inkább arra a döntésre jutok, h nem akarom. Nem arról van szó, h nem tudnám megcsinálni csak egyszerűen elegem van mások elvárásaiból.

Figyelt kérdés
Ha lehetne Pesten vagy külföldön sminkesként szeretnék majd dolgozni mert mindig is ez érdekelt, de amint felhozom témának egyből vita lesz belőle. Annyira elegem van!
2011. okt. 10. 22:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én is a két sulit választanám a helyedbe. én amugy lediplomáztam, ráadásul nem tucat bölcsész vagyok, és még igy se érek vele egész konkrétan semmit se. Viszont egy élmény volt továbbtanulni. szerintem tényleg nyomasd mind a kettőt, ha dolgoznod nem kell mellette simán belefér az idődbe.
2011. okt. 11. 19:30
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen egyetemi szak nem tetszik, ami például a sminkeléssel kapcsolatos, jelmeztervező, ruhatervező, stb? Ha nem, akkor a sminkes tanfolyam mellet, vagy után csinálj meg egy másikat is, hogy biztosíthasd a megélhetésed, kozmetikus, masszőr, műköröm építő, fodrász, ilyesmik.

De hallgass a megérzéseidre, és a szívedre hiszen te fogod azt a szakmát űzni sok sok éven keresztül.

2011. okt. 12. 11:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Hasonló konfliktuson mentem keresztül az utóbbi években a lányommal.Rengeteg álmatlan éjszakát okozott férjemnek és nekem. Ő ezt nem is tudja, mert csak a veszekedés részét vette tudomásul. Neki nem voltak különösebb tervei, az egyetem első évében tiszta ötös vizsgái voltak, majd nem tudom miért fokozatosan elrontott mindent. Minket szülőket félrevezetett,sokat hazudozott a barátnője tanácsai alapján. Nagyon sokba kerültek a tanulmányai (milliós tétel), majd az utolsó évet nem fejezte be.Most Angliába pincérkedik, szerinte neki ez jó. Minden nap skype-olunk, jó a kapcsolat. Csak arra lennék kiváncsi, húsz év múlva, hogy látja azt, hogy nem tanult. Mi is csak a saját életünkből tanultunk, és úgy gondoljuk, mégis több a lehetőség a diplomások számára. Pincérkedni is lehet diplomával, de pincérként házat tervezni nem lehet.
2013. nov. 25. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!