Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha láncdohányos...

Mit csináljak ha láncdohányos az anyám meg a nevelőapám is?

Figyelt kérdés
Főleg anyu.Leteszi a cigit kezébe veszi a másikat.Én meg szívom befelé.De nem ám kinyitná az ablakot ááá...Bevan zárva minden ablak ő meg ott pöfékel.Én meg szívom.Ha mondom neki akkor ő azt támadásnak veszi hogy én ne vonjam kérdőre meg ne érdekeljen.Dehát bsszus miatta nekem is szívnom kell......Ez megy már 16 éve.Miőta megszülettem.Sőt mikor terhes volt velem még akkor is cigizett mondta.Mit csinájak????????TISZTA HÜLYÉK....és idegesítő..
2011. okt. 9. 13:49
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

"Miért, egy dohányzó ember nem dolgozhat a Családsegítőben?

Nem rablógyilkos az anyukája könyörgöm, csak egy láncdohányos nő.

Nem az öregemberekre fújja a füstöt!

Attól még lehet egy nagyon kedves, érző szívű, gondoskodó nő, aki szuperül végzi a munkáját.

Ne csináljunk már bűnözőket a dohányosokból!"

Érdekes, hogy ott meg tudja nyilván tenni, hogy félrevonul dohányozni, de otthon meg nem, mert mondván az ő háza, azt csinál, amit akar? Az idősekre nem fújja a füstöt, csak a fejlődésben lévő gyermekére, és szívta, mikor a szíve alatt hordta minden lelkiismeret furdalás nélkül? Nem, az ilyen szülő igenis felér egy bűnözővel...

A sima dohányossal semmi bajom, tegye tönkre az életét, ahogy akarja, de aki gyerek mellett bagózik, az börtönt érdemelne, de legalább egy kiadós verést!

2011. okt. 9. 14:29
 32/41 A kérdező kommentje:
8 hóra születtem de az nem a cigitől volt hanem mert anyu 42 évesen szült.Nincs semmilyen betegségme
2011. okt. 9. 14:31
 33/41 anonim ***** válasza:

"8 hóra születtem de az nem a cigitől volt hanem mert anyu 42 évesen szült.Nincs semmilyen betegségme"

Jó, akkor védd édesanyád. A kérdésedben még egész máshogy nyilatkoztál. Akkor itt fejezzük is be a témát, menj bagót szaglászni és egy szóval se elégedetlenkedj soha többé!

2011. okt. 9. 14:32
 34/41 A kérdező kommentje:
jajj ne húzz már fel.Igen krva dühös vagyok rá mert cigizik.És rohadt idegesítő hogy nekem is szívnom kell de ez nem azt jelenti hogy utálom..Vagy utálnom kéne attól jobban éreznétek magatokat??
2011. okt. 9. 14:35
 35/41 anonim ***** válasza:
56%

Összegzem: anyukád nagyon durván kínoz a cigifüggőségével, fuldokolsz a lakásban, abszolút nem tiszteli az egészségedet, már a terhessége alatt sem volt tekintettel rád, de amúgy nagyon jó anya, példamutató, aki a családsegítőben dolgozik, annyira jó ember, szereted, imádod, és nem vagy hajlandó lépni az ügy érdekében, mert nem akarsz vele "kitolni"

csak én nem értem?

2011. okt. 9. 14:40
 36/41 A kérdező kommentje:
mert bsszus az anyám ne csináljátok már hogy nem értitek....Mért ti kitudnátok hívni a saját anyátokra csáósokat?? Én ötleteket vártam hogy hogyan tudnám rávenni valahogy vagy akármit de ne ilyet hogy ezt hívd ki meg azt mert tuti nem fogom kihívni
2011. okt. 9. 14:43
 37/41 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem akarlak felhúzni. És hidd el, semmilyen hatással nincs a napomra, miként döntesz, csak voltaképp nem értem az ilyen kérdezőket, akik idejönnek a problémájukkal, majd ha tanácsot kapnak rá, akkor fel vannak háborodva, amiért a válaszadók megmondják a véleményüket... Ha neked így minden frankó, de legalábbis tökre megérted anyádat, akkor minek is lett kiírva a kérdés?
2011. okt. 9. 14:43
 38/41 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az van, hogy a kérdező anyukája egy jó anya, kedves ember, aki mindent megtesz a gyerekéért, a kérdező szereti nagyon, egy baja van: az, hogy az anyuka dohányzik.

Ennyi!

Az anyukája nem egy aljas ember, csak szenvedélybeteg.

És ez bántja a kérdezőt.

Beszélni lehet anyukáddal, de az ő döntése, hogy leteszi-e a cigit, vagy legalább is mérsékli-e.

Cigizzen mondjuk csak a konyhában, és csak nyitott ablaknál.

Ha fázik, akkor fázik.

Kompromisszumra kell jutni.

Ez még kibírható, hogy csukott ajtónál, és nyitott ablaknál rágyújt.

2011. okt. 9. 14:45
 39/41 bánomisén ***** válasza:
Kérdező: NEM tudod rávenni sehogy, hogy letegye a cigit. Eddig sem sikerült, mi sem tudunk varázsszert erre. Ha majd egyszer ő úgy dönt, hogy leteszi, akkor lesz esélye rá, addig nem. Minden függőség így működik, a nikotinfüggőség is.
2011. okt. 9. 14:46
 40/41 anonim ***** válasza:

"mert bsszus az anyám ne csináljátok már hogy nem értitek....Mért ti kitudnátok hívni a saját anyátokra csáósokat?? Én ötleteket vártam hogy hogyan tudnám rávenni valahogy vagy akármit de ne ilyet hogy ezt hívd ki meg azt mert tuti nem fogom kihívni"

Ha anyád a jöveteledet nem tudta annyira komolyan venni, hogy leszokjon a cigiről és eddigi 16 éved alatt is folytatta, pont nem fogja érdekelni semmilyen észérv. Még azt is el tudom képzelni, ha valami tüdőbajt diagnosztizálnának nálad (Ne adj' Isten!!!), akkor is az üdítőre fogná, amit megiszol...

Én kérlek hogy reagálnék, ha anyám ennyire semmibe venne? Nos, anyámnál nem, de apámnál előfordult, hogy rágyújtott lakáson belül, vagy megfeledkezve a cigiről, bejött úgy, hogy a szájában volt. Leordítottam a fejét, a cigit elnyomtam. Volt, hogy arrogánsan visszaszólt, de addig cs*sztettem, míg kiment. Párom is dohányzik, de lakásban nem gyújt rá. Van erkély, ha nem lenne, hát lezavarnám a hetedik emeletről cigizni. De ő tisztel is annyira, hogy nem gyújt rá mellettem. Tudja, hogy asztmás vagyok.

2011. okt. 9. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!