Szakítanátok ezért? 17/L
17 éves lány vagyok, nemsokára lesz a szalagavatónk, ahol szeretnék táncolni (keringő lesz + hiphop osztálytánc).
Az a baj, hogy a barátom nem engedi, hogy táncoljak. Azt mondta, akkor szakítani fog, mert szerinte csak vele táncolhatok.
Bár a tánc nem kötelező, én nem szeretném kihagyni. Az osztályból mindenki részt vesz, és már tervezgettük, hogy milyen ruhánk lesz stb. Úgy beleéltem magam, de most nem tudom, mit csináljak. Nem szeretnék szakítani sem vele, de ebből kimaradni sem.
Ti mit tennétek a helyemben?
(A barátom 21 éves, és 14 hónapja vagyunk együtt.)
Előszöris: 21 évesen már igazán tudhatná a fiúd, hogy mi a különbség tánc és tapizás között.
Másodszor: Nem az az önzés, hogy táncolni akarsz a szalagavatódon, hiszen az egy olyan alkalom, ami csak egyszer van az életben és természetes, hogy teljes egészében ki akarod élvezni. Az az önzés, hogy ő ettől az élménytől meg akar téged fosztani. Milyen szeretet az ilyen? Szeretet egyáltalán, vagy csak birtoklási vágy? Mert a kettő között hatalmas különbség van.
17:46
Hát, valóban nem ez volt az első. De eddig mindig azt hittem, el tudom fogadni, hogy féltékeny típus.
Tévedsz, kérdező, ez a pasi nem féltékeny, hanem a tulajdonának tekint és meg akarja szabni, hogy mit tehetsz és mit nem. Erre a célra egy kutya sokkal jobban megfelelne neki, mint egy barátnő.
Táncolj és ne foglalkozz vele, nem veszítesz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!