Nagyon rossz anyagi körülmények között élünk, de van internetünk. A szegényeknek ennyi szórakozás sem jár?
Hónapról hónapról élünk,alig van pénzünk sokszor még kajára. Ha ezt valaki megtudja akkor jön a szöveg hogy miért nem adjuk el a tv-t,meg a számítógépet meg mondjuk le tv és a net előfizetést,akkor annyival több pénzünk lenne.
A számítógépünk nem egy mai darab,meg a tv-nk sem. Az internet és a tv előfizetés egybe van,és 3000Ft havonta. Anyukám,és én dolgozunk testvérem még iskolás. Igazságtalanságnak érezném hogy ha még ennyi szórakozás sem járna,és a semmiért kéne dolgoznom.
Szerintetek sem lehet egy szegény családnak ennyi öröme se?
Két pozitívumot tudnék, ha nem lenne net+tv.
Nem lenne az alapdíjuk, kevesebb áram, és az a rengeteg szr amit abból kapunk.
De ennyi erővel visszamehetnénk barlanglakni is...
Valami mindenkinek kell...
A tv és a net csak cstorna, jöhet rajta jó is, rossz is. Ez tőlünk függ, attól, hogyna szelektálunk.
A net nemcsak szórakozás, szükséges is. Egy csomó mindent meg lehet SPÓROLNI, mondjuk ha itt nézed a
tudakozót
tv műsort
menetrendet
tájékozódsz, hol van ingyen koncert
újságot itt olvasol
időjárást nézel
A net ma már kell az élethez.
És egy cseppnyi szórakozás is kell...
Ha mindenen fukarkodsz, és spórolni akarsz, be fogsz csavarodni, ez tapasztalat!
Az internet ráadásul nem egy haszontalan dolog
Nem csak hogy szórakozás jár ennyi, hanem más szempontokból is jó ha van. Az interneten jobban utána lehet járni új munkalehetőségeknek, támogatásoknak, tanfolyamoknak, lehet tartani emberekkel a kapcsolatot anélkül, hogy fizetnénk a telefonszámlát, úgyhogy nagyon hasznos.
Amíg nem tarthatatlan a helyzet, én sem mondanám le.
Szia!
Az internet egy alapvető dolog a mai világban, egy rakás dologhoz a legjobb, pl tanulás, menetrend, egyebek.
havi 3000-ért nem drága. Igaz az enyém csak egy olcsóbb fajta havi 500 Ft-os 100MB forgalmú mobilnet, de a munkahelyen van normális net...
De a TV: azt felejtsd el! amennyi negatív hülyeséget ott előadnak... meg ott lehet ragadni előtte, és akkor nem haladsz az élettel, és közbe még nem is tanultál semmit.
Ha a TV-re szánt időt hasznosabban töltenéd....
Egyébként meg:2 fizetés van a háztartásban. az 100 valahány ezer mondjuk. Ebből 3000 az semmi. Javaslatom: PAPÍRON vezessetek listát a kiadásaitokról minden hónapban. meg fogtok lepődni. Én nálam is ez volt.
Hagyd a sok hülyét, engem is mindig megszólnak.
Örülök, ha enni van mit, de egyetemista vagyok, nélkülözhetetlen. Erre szokták a nagyokosok azt mondani, hogy menj netezőbe. Igen, csak 1 óra 500 ft. Idióták.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!