Létezhet szerelem testvérek között?
Figyelt kérdés
(Mostanában olvastam egy ilyen könyvet és elgondolkodtam ezen)2011. okt. 6. 21:06
11/42 anonim válasza:
Ez regény, manga, anime, vagy mi? Amúgy azzal kellett volna kezdeni, hogy japán, akkor rögtön nem annyira különleges...
12/42 anonim válasza:
Biztos van ilyen a való életben is.
Bár, gondolom a legtöbb.. viszonzatlan.
13/42 A kérdező kommentje:
Csak érdekelt, hogy előfordulhat-e ilyen, vagy hogy volt-e rá már példa. Nekem pl fiútestvérem van, de soha nem tudnék ilyet elképzelni, nemhogy vele, de még a régebb óta ismert fiúbarátaimmal sem.
2011. okt. 6. 21:19
14/42 A kérdező kommentje:
Vonatkoztassunk el attól, hogy japán. Nem az a lényeg.
2011. okt. 6. 21:20
15/42 anonim válasza:
Régebben volt olyan dokumentumfilm, amiben arról volt szó, hogy azok a testvérpárok, akik nem ismerték egymást, és csak később találkoztak életük során könnyen szerelem alakult ki közöttük, de hagyományos testvérek között ez elképzelhettlen a nevelésük miatt.
Gondolom nem kell magyaráznom utóbbit miért....
16/42 anonim válasza:
hát...biztos megesett már az életben,de számomra nem létező dolog hogy testvérek...ááá...
17/42 anonim válasza:
Persze, hogy előfordul, pl: [link]
de rengeteg ilyen eset van, olyan is, hogy gyerekkoruktól ismerik egymást
18/42 anonim válasza:
Régebben rengeteg vérfertőző házasság volt. Egyébként ha belegondolsz, ha nem jön létre utód, aki sérült lehet, akkor nincs kivetnivaló biológiailag a gyengéd érzelmekben, szexben. De társadalmilag ez nem elfogadott ma már, de sok ilyen eset volt ettől függetlenül, és van ma is. Ha érdekel, neten, könyvtárakban bővebben utánaolvashatsz.
19/42 anonim válasza:
Lehet,hogy van..,de NEM létezhet sztem!Jó kis vérfertőzés...,jó is az:D
20/42 A kérdező kommentje:
Azt, hogy gyerekük legyen, szerintem joggal ítélték el. Ilyen kapcsolatból mindenképp csak sérült gyerek születhet...
2011. okt. 6. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!